06.12.2016

Повідомляємо, що від 5 грудня 2016 року доступ до електронної пошти Transparency International Україна було відновлено. Скриньки на домені @ti-ukraine.org працюють в повному обсязі, рівень безпеки високий. Контактувати з нашими експертами ви можете за попередніми адресами.

Крім цього, відтепер ми маємо нову електронну скриньку для вхідної кореспонденції: [email protected]

Хочемо звернути увагу інших громадських організацій на те, що підвищувати інформаційну безпеку – невід’ємний елемент забезпечення ефективної діяльності.

Також наголошуємо, що всі листи і чат з представниками Transparency International Україна через систему Хабардокс не зазнали порушення конфіденційності. Прочитати листи, надіслані викривачами до офісу Transparency International Україна через платформу Хабардокс, неможливо. Всі листи були автоматично зашифровані одразу під час завантаження і потребують секретного ключа для розшифрування. Крім того, повідомлення і чат автоматично самознищуються через короткий проміжок часу. Ні державні служби, ні приватні компанії, ні адміністратори Хабардокс не мають можливості відстежити повідомлення.

Нагадуємо, що 18 листопада 2016 року зловмисниками було знищено електронну пошту Transparency International Україна.