Date and time of the event:

08/07/2019

12:00

8 липня Transparency International Ukraine передасть другу базу даних (ЦБД) до ДП ProZorro.Продажі.

Друга ЦБД “Прозорро.Продажі” була розроблена на кошти донорів, та вже сьогодні в ній відбуваються аукціони з малої приватизації, оренди та продажу майна, ліцензій на надрокористування, комерційні торги тощо. Але усі права на ЦБД до цього моменту належали ГО “Трансперенсі Інтернешнл Україна” як партнеру проекту. Після передачі прав ДП “Прозорро.Продажі” стане повноцінним власником системи.

Як відбуватиметься подія?

У першій частині заходу поговоримо про перемоги та виклики реалізації державного і комунального майна на електронних аукціонах. Також відбудеться офіційне підписання договору про передачу другої ЦБД на баланс ДП “Прозорро.Продажі”.

Спікери:

  • Андрій Боровик, виконавчий директор ГО “Трансперенсі Інтернешнл Україна”;
  • Максим Нефьодов, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України;
  • Ека Ткешелашвілі, Голова Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні;
  • Світлана Мізіна, консультант GIZ;
  • Олексій Соболєв, генеральний директор ДП “Прозорро.Продажі”.

Після офіційної частини запрошуємо учасників події на бранч, де буде нагода обмінятися думками щодо перспектив ProZorro.Продажі за склянкою лимонаду.

Подія відбудеться 8 липня о 12:00 в креативному просторі HUB 4.0 за адресою м. Київ, Ярославський пров. 1/3, конференц-зала Intelligence.

Просимо вас до 18.00 6 липня підтвердити свою участь у заході, заповнивши реєстраційну форму: http://bit.ly/2Jf3c7K

Друга ЦБД “Прозорро.Продажі” була розроблена на кошти донорів, та вже сьогодні в ній відбуваються аукціони з малої приватизації, оренди та продажу майна, ліцензій на надрокористування, комерційні торги тощо.