“НАБУ несе шалені репутаційні збитки. Але насамперед не через ті документи, що засвітив Денис Бігус, а через реакцію на них – через, умовно кажучи, неготовність віддавати своїх”, – розповів Голова правління ТІ Україна Ярослав Юрчишин в ефірі 1+1. За його словами, головне – це не люди, а дієві інституції.

На думку Голови Правління організації, відсторонення на час внутрішнього розслідування – нормальна європейська практика. І це не вважається дисциплінарним стягненням, якщо чиновник чи правоохоронець доводить свою доброчесність і невинуватість.

Повний ефір “Право на владу“.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(322) "НАБУ несе шалені репутаційні збитки. Але насамперед не через ті документи, що засвітив Денис Бігус, а через реакцію на них – через, умовно кажучи, неготовність віддавати своїх." ["quote_author"]=> string(82) "Ярослав Юрчишин, Голова Правління ТІ Україна" }

НАБУ несе шалені репутаційні збитки. Але насамперед не через ті документи, що засвітив Денис Бігус, а через реакцію на них – через, умовно кажучи, неготовність віддавати своїх.

Ярослав Юрчишин, Голова Правління ТІ Україна

Джерело: www.youtube.com