Заступник виконавчого директора Transparency International Ukraine Андрій Боровик розповів в ефірі Українського радіо про недоброчесних кандидатів до Вищого антикорупційного суду.

За його словами, Громадська рада міжнародних експертів вже винесла 8 кандидатів на спільне засідання з Вищої кваліфікаційною комісією суддів.

«Я думаю, що це не остаточна цифра. Список буде ширшим. Це не тільки судді. Серед кандидатів є і науковці, і практикуючі адвокати, і юристи. ТІ Україна опублікує всі питання та претензії, які у нас є до кандидатів. Їх буде набагато більше, ніж 8 кандидатів. Ідеться про десятки осіб», – повідомив Андрій Боровик.

Детальніше про роль Громадського ради міжнародних експертів та недоброчесних кандидатів Андрій Боровик розповів ведучому Українського радіо в програмі «Під прицілом».

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(255) "ТІ Україна опублікує всі питання та претензії, які у нас є до кандидатів. Їх буде набагато більше, ніж 8 кандидатів. Ідеться про десятки осіб." ["quote_author"]=> string(109) "Андрій Боровик, заступник виконавчого директора ТІ Україна" }

ТІ Україна опублікує всі питання та претензії, які у нас є до кандидатів. Їх буде набагато більше, ніж 8 кандидатів. Ідеться про десятки осіб.

Андрій Боровик, заступник виконавчого директора ТІ Україна

Джерело: www.nrcu.gov.ua