Сьогодні з 9:00 до 21:00 кожен може онлайн обрати склад Ради громадського контролю при НАБУ. У конкурсі від представництва міжнародної антикорупційної мережі Transparency International в Україні бере участь Катерина Риженко, яка з вересня 2016 року працює у проекті щодо повернення активів Януковича. Проголосувати за представника ТІ Україна в Раді громадського контролю можна за посиланням: http://bit.ly/2qwUcEa

Катерина з відзнакою закінчила Інститут міжнародних відносин КНУ імені Т. Г. Шевченка, має диплом магістра за спеціалізацією «міжнародне публічне право». Після магістратури в Україні Катерина продовжила вивчати міжнародне право закордоном: отримала диплом магістра Норвезького дослідницького центру комп’ютерів і права при Університеті Осло.

«Під час роботи в РГК при НАБУ я докладу максимум зусиль для втілення європейських стандартів дотримання прав людини та пошуку можливостей для більшої прозорості та підзвітності НАБУ перед народом України».

Катерина зсередини знає громадський сектор Норвегії та Польщі, де кілька років працювала в неурядових організаціях. У Раді громадського контролю Катерина пропонуватиме прогресивні рішення для кращої організації роботи НАБУ та братиме активну участь у формуванні майбутнього складу органу. Саме присутність представника досвідченої команди глобального антикорупційного руху Transparency International забезпечить прозорість діяльності НАБУ для громадян.

Голосуйте за тих, кому довіряєте! Обирайте Катерину Риженко від Тransparency International Україна в Раду громадського контролю при НАБУ: http://bit.ly/2qwUcEa