1 червня колегія суддів Антикорсуду засудила Ігоря Буксанчука, генерального директора державного спеціалізованого підприємства «Радон» за підкуп іншого посадовця. За цей злочин суд призначив йому покарання: 5 років позбавлення волі і конфіскацію всього майна.

У квітні 2020 року детективи НАБУ і прокурори САП разом з СБУ викрили Ігоря Буксанчука, коли він передавав 210 тис. грн хабаря тимчасово виконуючому обов’язки голови Державного агентства України з управління зоною відчуження (ДАЗВ). Гроші мали йти в обмін на призначення премій Буксанчуку на понад 430 тис. грн.

Після оголошення підозри ВАКС обрав для нього запобіжний захід — 1,26 млн грн застави, а потім суд відсторонив Буксанчука з посади.

Пізніше посадовець намагався змінити підсудність справи. Для цього він подав відповідне клопотання до Печерського районного суду Києва. Буксанчук вважав, що його посада держслужбовця не належала до категорії «А», а кримінальне правопорушення не було вчинено щодо службової особи, визначеної у законодавстві.

Утім Антикорсуд залишив справу у себе і зрештою ухвалив обвинувальний вирок.