Сьогодні, 27 червня, відбулися збори Правління ТІ Україна, під час яких було обрано нового Голову Правління. Ним став юрист Андрій Вишневський, який є членом Правління ТІ Україна з грудня 2018 року.

Андрій Вишневський – адвокат, експерт у сфері реформи державної служби та органів юстиції. Має 13-річний досвід роботи на керівних посадах у центральних органах виконавчої влади України. З 2017 року – національний консультант Ради Європи, ОБСЄ та ООН, громадський діяч та виконавчий директор ГО «Адвокат майбутнього». 

На думку Андрія Вишневського, поточні напрямки діяльності ТІ Україна є актуальними і відповідають суспільним потребам. Але деякі з аспектів діяльності можуть бути розширені і сфокусовані на нових пріоритетах. Це стосується, насамперед, але не вичерпно, таких напрямів, як антикорупційна інфраструктура, комунікаційні кампанії та прозорі міста.

Нагадаємо, що 22 червня під час позачергової конференції членів ТІ Україна було обрано двох нових членів Правління – Андрія Рождественського та Олександра Банчука. Відтепер до складу Правління входять Томаш Фіала, Хосе Уґас, Андрій Вишневський, Олександр Банчук та Андрій Рождественський.

Правління TІ Україна розглядає та затверджує напрями діяльності організації, щорічний бюджет і робочий план, ухвалює програмні документи (деталі у Статуті, розділ 6).

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(452) "На думку Андрія Вишневського, деякі з аспектів діяльності ТІ Україна можуть бути розширені і сфокусовані на нових пріоритетах. Це стосується, насамперед, таких напрямів, як антикорупційна інфраструктура, комунікаційні кампанії та прозорі міста." ["quote_author"]=> string(0) "" }

На думку Андрія Вишневського, деякі з аспектів діяльності ТІ Україна можуть бути розширені і сфокусовані на нових пріоритетах. Це стосується, насамперед, таких напрямів, як антикорупційна інфраструктура, комунікаційні кампанії та прозорі міста.