Шостий всеукраїнський Forum Zakupki відбудеться 25 квітня 2018 року. Це наймасштабніший захід в Україні про державні й комерційні закупівлі, де представники бізнесу і держави обмінюються досвідом. Цього разу Forum Zakupki пройде онлайн і буде доступний учасникам у будь-якому куточку світу.

Шостий Forum Zakupki – це 18 спікерів, 5 годин виступів експертів від бізнесу і державних органів, інсайдерська інформація про зміни в законодавстві, допорогові закупівлі, малу приватизацію, а також розбір складних кейсів.

Forum Zakupki буде корисний:

  • керівникам бізнесу;
  • досвідченим постачальникам і постачальникам-початківцям;
  • закупівельникам державних організацій і комерційних компаній.

Учасники форуму дізнаються, як ефективно створювати електронні торги й уникати поширених помилок під час участі у тендерах, як купувати і вигідно продавати. На Forum Zakupki будуть представлені реальні кейси – найскладніші ситуації, в які потрапляють замовники і постачальники, а експерти разом із учасниками ретельно їх проаналізують, запропонують шляхи вирішення й уникнення.

Доповіді Форуму охоплять і перспективний ринок аукціонів, на яких продаються або орендуються державні та комерційні матеріальні й нематеріальні активи.

Серед спікерів Forum Zakupki:

Олексій Вискуб – перший заступник голови Державного агентства з питань електронного урядування України;

Василь Задворний – директор ДП ProZorro;

Надія Бігун – директор департаменту конкурсних торгів ПАТ «Укрпошта»;

Олексій Соболев – керівник проекту ProZorro.Продажі;

Світлана Панаіотіді – державний уповноважений Антимонопольного комітету України

Іван Лахтіонов – проектний менеджер Transparency International Ukraine, координатор DoZorro;

Оксана Ферчук – керівник майданчика Zakupki.Prom.ua;

Олексій Іванкін – керівник Opendatabot;

Олександр Нікітєнков – партнер юридичної компанії «Праве Діло»;

Олександр Ніколенко – заступник голови правління АТ «ТАСКОМБАНК»

Кожен учасник форуму отримає посилання на онлайн-трансляцію, відеозаписи виступів усіх списків, презентації лекторів та сертифікат учасника. Зареєструватися на  Forum Zakupki можна за посиланням http://zakupki-forum.com.ua/ua.

Про організатора:

Zakupki.Prom.ua – майданчик-учасник системи публічних електронних закупівель ProZorro, системи електронних державних торгів ProZorro.Продажі і відкритої системи комерційних торгів RIALTO. B2B/B2G-проект EVO. На Zakupki.Prom.ua державні органи і держпідприємства, а також комерційні компанії оголошують свої тендери і аукціони, а представники бізнесу та фізособи подають пропозиції і беруть участь у торгах.