Українське представництво міжнародної антикорупційної організації Transparency International 21-22 травня проводить дводенний тренінг в Львові «Корупція та боротьба з нею: регіональний розріз». Під час заходу учасники дізнаються більше, як запобігти вчиненню корупційних діянь на місцевому рівні та як знайти підтримку в інших громадських та міжнародних організаціях.
Цей тренінг – чудова можливість отримати відповіді на питання, що вас цікавлять, від практиків з успішним досвідом проведення антикорупційних кампаній в регіонах.
Програма тренінгу складається з наступних частин:

  • Вартість корупції в регіональному розрізі: економічний та соціальний аспекти;
  • Правові інструменти боротьби з корупцією: практичні аспекти;
  • Роль громадянського суспільства у боротьбі проти корупції: як запобігти вчиненню корупційних діянь;
  • Корупція на місцевому рівні: моніторинг розподілу бюджетних коштів та моніторинг виконання проведених робіт;
  • Антикорупційні коаліції: як отримати допомогу на регіональному рівні від міжнародних та неурядових громадських організацій.

Кількість учасників обмежена. До участі в заході запрошуються представники регіональних громадських організацій різного профілю, громадські активісти та просто бажаючі, яким цікава тема боротьби корупції на місцевому рівні. Просимо тих, хто бажає взяти участь, зареєструватися до 11:00 18 травня 2018 року за посиланням: http://bit.ly/2KL8V5d 
Місце проведення: готель “Таурус”, м. Львів, пл. Князя Святослава, 5
Участь у заході безкоштовна. Організатори забезпечують харчування та роздаткові інформаційні матеріали. Про успішний відбір вас буде повідомлено організаторами додатково після реєстрації. З питаннями щодо заходу звертайтесь до регіонального координатора ТІ Україна Галини Скальської [email protected].
Завантажити програму
Цей  тренінг виконується Transparency International Україна завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!». Окремі думки, висловлені під час заходу та у матеріалах, є відповідальністю організаторів і не обов’язково відображають погляди Агентства USAID або Уряду США.