В Україні посилився рух людей, не згодних давати хабарі та готових викривати корупцію. Які верстви населення найбільше нетерпимі до корупції? Як грамотно та безпечно викривати корупцію? Що робить бізнес вже зараз, аби протидіяти корупції? Як проект «Декорупція» може допомогти активним громадянам об’єднатися? Відповіді на ці та інші питання дадуть експерти під час прес-конференції 7 грудня.

У четвер 7 грудня о 10:00 в інформагенції «Інтерфакс-Україна» за адресою м. Київ, вул. Рейтарська, 8/5а, відбудеться прес-конференція, присвячена другій хвилі комунікаційної кампанії «Я не даю хабарі», де експерти відповідатимуть на питання особистої протидії корупції.

Спікери:

  • Ярослав Юрчишин, виконавчий директор Transparency International Україна;
  • Ірина Бекешкіна, директор фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва;
  • Альгірдас Шемета, бізнес-омбудсмен, ініціатор Всеукраїнської мережі доброчесності та комплаєнсу;
  • Детектив Артем, представник НАБУ.

Експерти розкажуть: як, з точки зору соціології, з роками змінювалося ставлення українців до проблеми корупції та які верстви населення найбільше готові їй протидіяти. Що потрібно робити людині, яка готова викривати корупцію? Як при цьому діяти грамотно та безпечно – перші 5 кроків від детектива НАБУ. Що робити бізнесу, аби не грати за корупційними правилами? Чи досягла результату перша хвиля комунікаційної кампанії ТІ Україна «Я не даю хабарі» та відповіді на які питання дасть друга хвиля. Також буде презентовано комунікаційну платформу «Декорупція» та представлено її можливості.

Комунікаційна кампанія «Я не даю хабарі» виконується Transparency International Україна в рамках проекту Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст матеріалів кампанії є винятково відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Реєстрація на місці за журналістськими посвідченнями.

#

Контакт для медіа: Ольга Тимченко, керівник департаменту комунікації Transparency International Україна

м.т. 050-352-96-18,

e-mail: [email protected]

Transparency International Україна є представництвом глобальної антикорупційної мережі Transparency International, що працює більше як у 100 країнах світу. Місія ТІ Україна: знизити рівень корупції в Україні шляхом сприяння прозорості, підзвітності та доброчесності публічної влади і громадянського суспільства. Дізнатися більше www.ti-ukraine.org

Завантажити анонс