Команда Програми Transparent Cities/Прозорі міста спільно з Transparency International Ukraine запрошують на бізнес-бранч «Прозорість. Інвестиції. Співпраця», в рамках якого для бізнес-структури та представники міськрад матимуть можливість зустрітися на одному майданчику для налагодження співпраці, а також дізнатися більше про інструменти розвитку бізнесу та переваги наявності прозорого інвестиційного сектору на місцях.

Захід відбудеться 26 листопада з 13.00 до 17.00 за адресою місто Київ, вул.Хрещатик, 10 (IHub).
Бранч тематично буде складатися з двох частин:

  • Інструменти відкриття та розвитку бізнесу
  • Вигоди від прозорості для місцевої влади та бізнесу

В рамках першої частини буде презентована платформа BRDO та її можливості для бізнесу; Prozorro.Продажі розкажуть про свої аукціони та чим вони можуть бути корисними для бізнесу; також ви дізнаєтесь як розвивати бізнес за допомогою модуля бізнес-аналітики.

У другій частині зупинимось на питаннях спроможності муніципалітетів у сфері інвестицій та дізнаємось від представників міськрад, які успішно співпрацюють з інвесторами, які перспективи відкриває для міст дотримання кращих практик прозорості, а також презентуємо Аналітичний звіт «Як забезпечити прозорість інвестиційного сектору в містах» та інтерактивну інфографіку, яка включає у себе всі рекомендації для міст щодо підвищення прозорості інвестиційного сектору.
І, звісно, в учасників буде можливість поспілкуватися у неформальній атмосфері за кавою – ми сподіваємось, що захід стане майданчиком для потенційної співпраці між відповідальними бізнес-структурами та муніципалітетами, які прагнуть до прозорості.

Ми хочемо, щоб для вас подія пройшла цікаво та комфортно. Тому просимо зареєструватися за посиланням, щоб підготувати вільне місце  в залі для всіх бажаючих https://goo.gl/forms/yg9vuKbbE7wnRzBj2
 
Контактні особи:
Анатолій Котов, Координатор проекту, ел.адреса [email protected], м.т. 0973984638
Завантажити програму заходу.
Щиро сподіваємось побачити Вас серед гостей нашого заходу!