Який реальний стан справ з корупцією в Україні? Які заходи справді виконує держава для боротьби з нею? І наскільки вони ефективні?

Центр політико-правових реформ за підтримки Міжнародного фонду «Відродження»  із залученням експертів громадської платформи «Реанімаційний пакет реформ» та незалежних експертів опублікували проект «Альтернативного звіту з оцінки ефективності впровадження державної антикорупційної політики».

ЦППР запрошує залишити зауваження, пропозиції, рекомендації, заповнивши форму: http://bit.ly/cplrreportform. Написати свої коментарі до звіту також можна на сторінках ЦППР та ТІ Україна у соціальних мережах.

Онлайн-обговорення триватиме два тижні до 19 лютого.

Ознайомитися з текстом проекту звіту можна за посиланням: http://bit.ly/cplrreport

Звіт підготовлено на основі спеціально розробленої методології комплексної внутрішньої оцінки прогресу країни в антикорупції, яка вперше була застосована при підготовці аналогічного Звіту у 2015 році за чотирма напрямами:

1) антикорупційна політика;
2) запобігання корупції;
3) криміналізація корупції та правоохоронна діяльність;
4) міжнародне співробітництво.

У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтеся: Мар’яна Добоні, менеджер з комунікації Центру політико-правових реформ, 066-335-82-83, [email protected]

Звіт підготовлено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у межах проекту «Підготовка альтернативного звіту з оцінки ефективності впровадження державної антикорупційної політики за 2017 рік».

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(179) "Залишити зауваження, пропозиції, рекомендації стосовно звіту можна до 19 лютого, заповнивши форму." ["quote_author"]=> string(0) "" }

Залишити зауваження, пропозиції, рекомендації стосовно звіту можна до 19 лютого, заповнивши форму.