Державне підприємство “Прозорро Продажі” отримало ліцензію на використання системи

ДП “Прозорро Продажі”, яке створили як продовження успішного пілотного проекту, отримало ліцензію на використання системи ProZorro.Продажі. Отримання ліцензії є першим кроком в процедурі передачі системи від Transparency International Ukraine до державного підприємства.

Наступним кроком процедури передачі системи буде акредитація електронних майданчиків у ProZorro.Продажі через державне підприємство. Після цього відбудеться передача електронної системи з балансу Transparency International Ukraine на баланс ДП “Прозорро Продажі”.

Просимо представників електронних майданчиків, підключених до ProZorro.Продажі, подавати заявки і готувати документи для акредитації через ДП “Прозорро Продажі”. Акредитація є безстроковою та розпочинається через 5 робочих днів з моменту оприлюднення цього повідомлення.

Довідки за адресою: [email protected]

Нагадаємо, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України зареєструвало державне підприємство “Прозорро Продажі”. Таким чином пілотний проект ProZorro.Продажі поступово завершується, і реформа державних продажів переходить на новий, державний етап.

Детальніше: https://prozorro.sale/news/prozorroprodazhi-peretvoryuyetsya-na-derzhavne-pidpriyemstvo