УВАГА! Оголошується набір активістів, які знаються на особливостях публічних закупівель ліків та спеціалізуються на їх аналізі. Якщо Ви прагнете внести свій вклад в те, щоб зробити публічні закупівлі ліків більш ефективними та прозорими, Transparency International Ukraine запрошує приєднатися до DOZORRO спільноти та забезпечити дотримання рівних правил гри усіма стейкхолдерами сфери.


Передбачається здійснення аналізу закупівель у Херсонській, Хмельницькій, Дніпропетровській, Сумській, Івано-Франківській, Закарпатській і Львівській області.


У рамках проекту передбачається проведення аналізу закупівель (моніторинг), що оголошені за кодом CPV 33600000-6 Фармацевтична продукція з використанням аналітичних інструментів DOZORRO. Закупівлі мають аналізуватися на відповідність діючому законодавству. За результатами виявлених порушень мають бути підготовлені звернення до замовників, керівних органів замовника та компетентних контролюючих і правоохоронних органів.


Запрошуємо взяти участь в проекті, якщо Ви:

– розумієтесь на публічних закупівлях та знаєте відповідне законодавство;
– маєте досвід в управлінні проектами та налагодженні співпраці з партнерами;
– розумієтесь на роботі замовників та учасників процесу публічних закупівель, а також діяльності державних органів, які контролюють закупівлі;
– спроможні успішно виконати завдання, пріоритети та мету в рамках проекту;
– зацікавлені зробити процес публічних закупівель більш ефективним, конкурентним та відкритим.

Тривалість проекту складає 10 місяців (до 30.09.2019 включно).
Послуги, надані в рамках реалізації проекту, оплачуються щомісяця за результатами конкурсного відбору.

Увага! Для подання заявки на участь в проекті необхідно заповнити google-форму за посиланням – https://goo.gl/forms/BpOCg19nNBQW6Q3w2.

Заявки приймаються до 16.11.2018.