Transparency International Ukraine в рамках програми Transparent Cities/Прозорі міста спільно з Боярською міською радою привертають увагу громадськості до проблеми корупції та необхідності дотримання кращих практик прозорості та підзвітності на місцевому рівні, а також важливості громадянської участі задля попередження та виявлення корупції.

Саме тому ми організували інформаційно-спортивний захід футбольний матч “Жовта картка корупції” – у День Незалежності України, 24 серпня 2018 року на міні-стадіоні ЗЕНІТ. Дружній матч відбувся між командами Боярської дитячо-юнацької спортивної школи.

 

Учасники матчу отримали пам’ятні подарунки, а також дізналися багато цікавого про корупцію у простій та доступній формі.

 Ціллю матчу було проінформувати жителів міста Боярка про неприйнятні дії міської влади, які несуть корупційні ризики та про важливість дотримання містом кращих практик прозорості та підзвітності. Також розказали про ситуацію з відкритістю самого міста Боярка та чого можна досягти завдяки співпраці та громадській участі.

Жовта картка корупції

  • Немає можливості подати онлайн-заявку на отримання місця в школі чи садочку?
  • На сайті міста немає інформації про закупівлі комунальних підприємств щодо ремонту доріг у місті?
  • Немає онлайн-черги на здійснення капітального та поточного ремонту житлових будинків?

Відсутність цієї інформації є корупційним ризиком!

Вимагай оприлюднення!