Голова правління Transparency International Ukraine Андрій Вишневський склав свої повноваження в організації через призначення заступником голови НАЗК Олександра Новікова.

Андрій Вишневський — співзасновник та лідер програми професійного розвитку для правників «Адвокат майбутнього», консультант з управління та організаційного розвитку, ексзаступник Міністра юстиції, член наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги. Майже чотири роки Андрій був головою правління ТІ Україна.

ТІ Україна вдячна Андрію Вишневському за внесок у розвиток організації. Бажаємо на новій посаді успішно подолати виклики сьогодення у протистоянні з корупцією”, – зазначив виконавчий директор Андрій Боровик.

Згідно зі Статутом ГО «Трансперенсі Інтернешнл Україна», Правління переглядає і затверджує стратегічні напрямки діяльності організації, річний бюджет і операційний план, обирає виконавчого директора тощо. Його члени обираються на відкритому конкурсі Конференцією членів ТІ Україна. До складу Правління входить п’ять членів. Переобрання Голови проводиться 2/3 голосів членів(кинь) Правління.

Нагадаємо, що ТІ Україна – акредитований представник глобального руху Transparency International, що комплексно підходить до розробки і впровадження змін задля зниження рівня корупції. 

ТІ Україна адмініструвала та передала державі системи ProZorro, ProZorro.Продажі, eHealth та ProZvit. Також як інноваційно-експертний центр організація впровадила Рейтинги прозорості та підзвітності міст і розбудовує спільноту DOZORRO та DOZORRO.Sale для контролю за публічними ресурсами

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(161) "Бажаємо на новій посаді успішно подолати виклики сьогодення у протистоянні з корупцією" ["quote_author"]=> string(27) "Андрій Боровик" }

Бажаємо на новій посаді успішно подолати виклики сьогодення у протистоянні з корупцією

Андрій Боровик