Івано-Франківськ став лідером Рейтингу прозорості інвестиційного сектору, отримавши 15 балів з 20 максимально можливих. Столиця отримала 12,7 балів, зайнявши 2 сходинку. Вінниця отримала бронзу та має 12 балів з 20. Замикають ТОП Львів та Біла Церква, отримавши 10,75 та 10,7 балів відповідно. Саме такими є результати дослідження, що проводилося українським представництвом міжнародної антикорупційної мережі Transparency International.
Найбільшу кількість балів відповідно до Методології (3 з 20-ти) можуть отримати ті міста, у яких проводяться відкриті публічні заходи для обговорення проектів регуляторних актів, і на офіційних сайтах яких оприлюднюється інформація про врахування або не врахування пропозицій та зауважень до проектів за підсумками таких заходів.
Аналізуючи результати 5-ки лідерів, можемо побачити, що Івано-Франківськ має 3 бали з 3-х за публічні заходи, у Києва даний індикатор 1,  у Вінниці 0, адже на сайті дану інформацію знайти неможливо. Така ж ситуація у Львова – 0 балів. Біла Церква має 3 з 3 балів.
Значну кількість балів можна отримати  за підключення до офіційної платформи, яка допомагає людям відкрити власний бізнес (2 з 20 балів). На жаль, тут ситуація невтішна майже у всіх міст-лідерів. У Львова, Києва, Івано-Франківська та Білої Церкви цей індикатор складає 0 балів. А ось Вінниця має виграшну позицію, у неї 1 бал, місто надало в систему від 1 до 10 кейсів.
Основну кількість балів міста набрали за належне оприлюднення проектів регуляторних актів міської ради та її виконавчого комітету на сайті муніципалітету, а також можливість ознайомитись у окремому його розділі з усіма їх рішеннями, що регулюють бізнес. Київ, Біла Церква, Івано-Франківськ набрали максимум з цих індикаторів. Львів має лише реєстр регуляторних актів, проте з їх текстами ознайомитись неможливо. Щодо Вінниці, то місто не оприлюднює проекти регуляторних актів міської ради та її виконавчого комітету, хоча має веб-сайт, де можна ознайомитись з усіма діючими РА, проте його пошук є дещо ускладненим.
Позитивним чинником у всіх містах окрім Білої Церкви, є наявність геопорталу, за цей індикатор містам надається 1 бал.
Усі лідери також отримали по 1 балу за оцінку кредитного рейтингу міста, оприлюднення на офіційному веб-сайті в зрозумілому форматі показники ефективності виконання стратегії міста, ухвалення та фінансування в 2018 році програми підтримки та розвитку підприємництва та ухвалення міською радою рішення про запровадження електронних аукціонів для продажу прав на розміщення сезонної торгівлі.
З повним рейтингом можна ознайомитися за посиланням.