Прийом документів на участь у конкурсі з обрання членів Правління Transparency International Ukraine завершився 28 листопада. Сім кандидатів візьмуть участь у відборі, який відбудеться 5 грудня 2020 року під час щорічної Конференції членів ТІ Україна.

4 листопада 2020 року представництво міжнародної антикорупційної мережі Transparency International Ukraine оголосило конкурс з обрання членів Правління у зв’язку з закінченням терміну повноважень попереднього Правління. До завершення строку подачі документів — CV та персонального бачення розвитку організації — подалися 7 кандидатів. Нижче повний перелік:

  1. Андрій Вишневський — CV та опис власного бачення розвитку ТІ Україна.
  2. Джон Ло — CV та опис власного бачення розвитку ТІ Україна.
  3. Андрій Рождественський — CV та опис власного бачення розвитку ТІ Україна.
  4. Меттью С. Стівенсон — CV та опис власного бачення розвитку ТІ Україна.
  5. Віктор Фомін— CV та опис власного бачення розвитку ТІ Україна.
  6. Таня Хаванська — CV та опис власного бачення розвитку ТІ Україна.
  7. Павло Шеремета — CV та опис власного бачення розвитку ТІ Україна.

Правління TІ  Україна обирається Конференцією членів громадської організації терміном на два роки, складається із п’яти осіб.
Правління розглядає та затверджує напрямки діяльності організації, щорічний бюджет та робочий план, ухвалює програмні документи. Повністю повноваження та обов’язки Правління ТІ Україна викладені у Статуті організації.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(144) "7 кандидатів візьмуть участь у конкурсі на обрання членів Правління ТІ Україна" ["quote_author"]=> string(0) "" }

7 кандидатів візьмуть участь у конкурсі на обрання членів Правління ТІ Україна