15 жовтня конференція членів Transparency International Україна обрала нове Правління організації. До його складу увійшли чинні члени Андрій Марусов, Юхані Ґроссманн, Віталій Касько,  а також двоє нових – колишня заступниця міністра економічного розвитку Юлія Клименко та генеральний директор української інвестиційної компанії «Dragon Capital» Томаш Фіала.

На початку конференції  учасники заслухали вітальне відеозвернення від голови всесвітнього руху Transparency International Хосе Уґаса. «За останні два роки ТІ Україна досягла значних цілей. Ми покладаємо великі сподівання на нові досягнення та працездатність вашого відділення. Зараз, коли Україна отримала більше мільярда доларів від МВФ, відповідальність Transparency International полягає в моніторингу та забезпеченні того, щоб ці кошти були використані за призначенням», – сказав Уґас.

Всього обратися у члени Правління ТІ Україна виявили бажання сім осіб. Всі вони презентували своє бачення реалізації стратегічних пріоритетів організації та свого вкладу в її діяльність.

На конференції були присутні 35 членів організації, кожен з яких міг голосувати максимум за п’ять кандидатур. Голоси розподілилися таким чином:
Юхані Ґроссманн – 31,
Віталій Касько – 29,
Юлія Клименко – 29,
Андрій Марусов – 31,
Олег Проців – 1,
Андрій Слюсар – 11,
Томаш Фіала – 33.

Новообране Правління провело своє перше засідання, на якому чотирма голосами із п’яти обрало свого голову – ним знову став Андрій Марусов. Він запевнив, що новий склад Правління буде плідно працювати над втіленням стратегічних пріоритетів ТІ Україна.