3 лютого 2020 року розпочався прийом документів на конкурс з відбору кандидатів на зайняття посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

До участі в конкурсі запрошують осіб, які відповідають вимогам, зазначеним у частині п’ятій статті 27 Закону України «Про прокуратуру». Зокрема, кандидати повинні:

✓ мати вищу юридичну освіту;

✓ стаж роботи в галузі права не менше п’яти років;

✓ володіти державною мовою.

Кандидати мають подати документи особисто до 15 лютого включно в робочі дні з з 9ºº до 18ºº за адресою: 04050, м. Київ, вул. Юрія Іллєнка (Мельникова), 81-Б, ауд. № 111. Весь необхідний перелік документів можна знайти на сайті Офісу Генерального прокурора: http://bit.ly/gpudocs

Саме САП є на першій лінії боротьби з корупцією. Адже прокурори підтримують публічне обвинувачення у кримінальних провадженнях, які розглядаються Вищим антикорупційним судом України. Тому конкурс проводитиметься відкрито для громадськості. Зокрема, етап співбесід із відібраними кандидатами можна дивитися онлайн. Більше того, до складу конкурсної комісії є представники громадськості. Серед членів комісії є виконавчий директор Transparency International Ukraine Андрій Боровик.

Тож якщо ви підтримуєте протидію корупції в України, вам близькі ідеали справедливості та доброчесності, не зволікайте та беріть участь у конкурсі.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(115) "Кандидати мають подати документи особисто до 15 лютого включно." ["quote_author"]=> string(0) "" }

Кандидати мають подати документи особисто до 15 лютого включно.