Сьогодні діти та дорослі всього світу виходять зі шкіл та робочих місць на марш за клімат. Але чи знаєте ви, що боротьба з корупцією та боротьба зі зміною клімату пов’язані?

Як? Через боротьбу проти нецільового використання кліматичних фондів корумпованими чиновниками і не тільки!

Тому Transparency International активно підтримує ініціативи із захисту довкілля.

Наприклад, представництво ТІ у Перу працює проти корумпованих місцевих чиновників, які дозволяють транснаціональним компаніям купувати сотні гектарі землі для насаджень олійної пальми. Це помітно шкодить навколишньому середовищу, а місцеві фермери залишаються без засобів для існування.

У Бангладеші зміна клімату та підвищення рівня моря загрожують місцевим громадам та залишили багато сімей без дому. Уряд країни витрачає мільйони доларів на притулки для надзвичайних ситуацій, але ці будинки часто опиняються у недобудованих районах. ТІ Бангладеш відстежує витрати уряду на клімат і закликає посилити фінансовий контроль, щоб кошти йшли на захист громади, а не в кишені корупціонерам.

До речі, підтримати здоров’я Землі та захистити її може і кожен з вас! І зробити це можна у кілька кроків:

1).  Пройдіть один з онлайн-курсів Transparency International, щоб краще зрозуміти зв’язок між кліматом та корупцією: http://bit.ly/ClimateCourses

2). Читайте про управління кліматом та фінансування, використовуючи онлайн Knowledge Hub: http://bit.ly/knowledgehub_TI

3). Пожертвуйте на підтримку антикорупційних зусиль Transparency International. Ми не могли б зробити цю роботу без щедрості донорів. Приєднуйтеся до майбутнього, вільного від корупції: https://www.transparency.org/donate

4).  Поділіться цією публікацією у Facebook чи Instagram. А також підписуйтеся на розсилку Transparency International: http://anticorru.pt/newsletter.

Ми в Transparency International Ukraine теж закликаємо припинити корупцію у сфері фінансування змін клімату в усьому світі!

Тож якщо ж ви хочете підтримати нас, клікайте: https://ti-ukraine.org/pidtrymajte-nas/

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(313) "Боротьба з корупцією та боротьба зі зміною клімату пов'язані. Як? Через боротьбу проти нецільового використання кліматичних фондів корумпованими чиновниками і не тільки!" ["quote_author"]=> string(0) "" }

Боротьба з корупцією та боротьба зі зміною клімату пов'язані. Як? Через боротьбу проти нецільового використання кліматичних фондів корумпованими чиновниками і не тільки!

Джерело: voices.transparency.org