Українське представництво міжнародної антикорупційної організації Тransparency International запрошує на Майстер-клас «Електронні сервіси та відкриті дані: як це вдалося Вінниці» від Вінницької міської ради.
На заході разом з учасникам поговоримо про електронні сервіси міської ради Вінниці для громадян, бюджет участі та мапу коштів вінницької громади, а також про створення, форматування, оприлюднення відкритих даних та запровадження електронного квитка. Про все це і більше від прогресивних представників міськради Вінниці. Також для учасників майстер-класу передбачена екскурсія в ситуаційний центр міста Вінниця.
Захід відбудеться в Вінниці 13 грудня, Вул. Архітектора Артинова 12а, Креативний простір Артинов. Реєстрація з 10.00. Для участі в заході обов’язка реєстрація https://goo.gl/forms/PM14v8XysogvmHP52. Дедлайн реєстрації – 11 грудня. Учасникам забезпечується харчування, роздаткові матеріали на час проведення заходу. Звертаємо вашу увагу, що вартість проїзду на захід не відшкодовується.
Експертами заходу будуть Олена Бондарчук, департамент інформаційних технологій, Наталія Малецька, департамент правової політики та якості, Володимир Хорошев, департамент правової політики та якості, Сергій Московко, департамент інформаційних технологій, Катерина Бабіна, КП «Вінницякартсервіс».
 
Захід організований програмою Прозорі міста/Transparent cities у рамках проекту «Розбудова прозорості в містах України», що здійснюється за підтримки Фонду демократії ООН.
 
Програма заходу у доданому файлі
 
Контактна особа:
Аліна Кобенко,
менеджер з комунікацій проекту «Розбудова прозорості в містах України»
м.т. +38 0930648865,
e-mail: [email protected]