Міжнародна конференція з політики протидії корупції, організована спільно Координатором проектів ОБСЄ в Україні та Трансперенсі Інтернешнл Україна

КИЇВ, 30 листопада 2017 р. – Координатор проектів ОБСЄ в Україні спільно з Трансперенсі Інтернешнл Україна вестиме дискусію щодо поточних тенденцій та викликів у антикорупційній політиці в Україні, 5 грудня 2017, у Києві

На захід запрошено членів парламенту, представників державних органів влади, експертів, фахівців з різних регіонів України,  неурядових та міжнародних організацій для обговорення загальних трендів в антикорупційній політиці, питань корупції на локальному рівні, побутової корупції та викликів у створенні антикорупційного суду.

Окрему панельну дискусію буде присвячено презентації напрацювань робочої групи, утвореної Координатором проектів ОБСЄ в Україні для розробки коментаря Закону України «Про запобігання корупції».

Представники ЗМІ  запрошуються для висвітлення заходу, яка розпочнеться о 10:00 у вівторок, 5 грудня 2017 року в готелі “Інтерконтиненталь”  2а,  вул.Житомирська, м. Київ. Журналістам, які бажають висвітлювати захід, прохання повідомити про свою участь електронною поштою [email protected] до 16:00 у понеділок 4 грудня 2017 року.

Завантажити анонс

Програма