5 грудня під час чергової конференції членів Трансперенсі Інтернешнл Україна було обрано нових членів правління організації. Ними стали Андрій Вишневський, Андрій Рождественський, Меттью С. Стівенсон, Таня Хаванська та Павло Шеремета.

4 листопада 2020 року акредитований представник глобального руху Transparency International в Україні оголосив конкурс з обрання членів Правління, керівного органу організації. Сім кандидатів подали свої резюме та опис власного бачення розвитку ТІ Україна до завершення строку подачі. 

В результаті таємного голосування членів організації з-поміж семи кандидатів було обрано Андрія Вишневського, Андрія Рождественського, Меттью С. Стівенсона, Таню Хаванську та Павло Шеремету.

Андрій Вишневський співзасновник та керівник програми професійного розвитку для правників «Адвокат майбутнього», консультант з управління та організаційного розвитку, член наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги. Майже півтора року Андрій був головою правління ТІ Україна.

Андрій Рождественський — виконавчий директор Центру лідерства Українського католицького університету, викладач Львівської бізнес-школи УКУ. Андрій теж уже має досвід співпраці з ТІ Україна — рік він був членом правління і за цей час показав неабияке зацікавлення в розвитку організації.

Меттью С. Стівенсон — член Консультативної ради міжнародної мережі розслідувачів корупції Interdisciplinary Corruption Research Network, а також головний редактор в Global Anticorruption Blog.

Таня Хаванська — аналітикиня з юридичних та політичних питань антикорупційної діяльності в OECD. Свого часу була антикорупційною радницею та заступницею директора представництва в American Bar Association.

Павло Шеремета — менеджер-економіст, засновник Києво-Могилянської бізнес-школи (KMBS), колишній президент Київської школи економіки. У 2014 році був Міністром економічного розвитку і торгівлі України. Має досвід роботи у Наглядових Радах низки українських і міжнародних організацій у приватному і громадському секторах.

“Нове правління — це нові можливості для нашої організації, — переконаний виконавчий директор ТІ Україна Андрій Боровик.Це чудово, що до складу правління  увійшли як люди, які вже мають успішний досвід роботи з нами, так і ті, хто зможе розширити нашу експертизу в антикорупційних питаннях. Ми дуже дякуємо членам попереднього правління — Томашу Фіалі та Хосе Угасу. Вони дуже допомогли нашій організації, адже справді вболівали за системні реформи в Україні й робили все можливе для боротьби з корупцією”.

Вже на найближчому засіданні Правління обере нового Голову та розпочне повноцінну роботу.

Правління TІ  Україна обирається Конференцією членів громадської організації терміном на два роки, за рішенням Конференції складається із п’яти осіб.

Правління розглядає та затверджує напрямки діяльності організації, щорічний бюджет та робочий план, ухвалює програмні документи. Повністю повноваження та обов’язки Правління ТІ Україна викладені у Статуті організації.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(308) "Це чудово, що до складу правління  увійшли як люди, які вже мають успішний досвід роботи з нами, так і ті, хто зможе розширити нашу експертизу в антикорупційних питаннях." ["quote_author"]=> string(86) "виконавчий директор ТІ Україна Андрій Боровик." }

Це чудово, що до складу правління  увійшли як люди, які вже мають успішний досвід роботи з нами, так і ті, хто зможе розширити нашу експертизу в антикорупційних питаннях.

виконавчий директор ТІ Україна Андрій Боровик.