11 грудня відбулися перші збори нового складу Правління ТІ Україна, під час яких було обрано Голову Правління. Ним став Андрій Вишневський.

Андрій Вишневський — співзасновник та керівник програми професійного розвитку для правників «Адвокат майбутнього», консультант з управління та організаційного розвитку, ексзаступник Міністра юстиції, член наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги. Майже півтора року Андрій був головою правління ТІ Україна.

На думку Андрія, проблеми у сфері антикорупційного напрямку України доволі глибокі, мають системний характер і виправляти їх потрібно в усіх площинах, а не лише в антикорупційному профілі. Він має намір посилити голос ТІ Україна на міжнародній та внутрішній політичній арені, зробивши організацію ще більш авторитетною.

“Вітаємо нового Голову Правління. Щиро сподіваюсь, що за його каденції ми зробимо багато корисного як для організації, так і для країни в цілому. Я дуже втішений нинішнім складом Правління, і ми цінуємо кожного його члена. Вдячний усім за ту соціальну відповідальність, яка проявляється в таких діях”, — поділився виконавчий директор ТІ Україна Андрій Боровик.

Нагадаємо, що 5 грудня на черговій конференції членів Трансперенсі Інтернешнл Україна було обрано нових членів правління організації. Ними стали Андрій Вишневський, Андрій Рождественський, Меттью С. Стівенсон, Таня Хаванська та Павло Шеремета.

Правління TІ  Україна обирається Конференцією членів громадської організації терміном на два роки, складається із п’яти осіб.

Правління розглядає та затверджує напрямки діяльності організації, щорічний бюджет та робочий план, ухвалює програмні документи. Повністю повноваження та обов’язки Правління ТІ Україна викладені у Статуті організації.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(282) "Я дуже втішений нинішнім складом Правління, і ми цінуємо кожного його члена. Вдячний усім за ту соціальну відповідальність, яка проявляється в таких діях." ["quote_author"]=> string(91) " — виконавчий директор ТІ Україна Андрій Боровик." }

Я дуже втішений нинішнім складом Правління, і ми цінуємо кожного його члена. Вдячний усім за ту соціальну відповідальність, яка проявляється в таких діях.

— виконавчий директор ТІ Україна Андрій Боровик.