Transparency International Ukraine оголошує конкурс з обрання одного/-ієї члена/-кині Правління. Термін повноважень – до грудня 2022 року.

Правління TІ Україна розглядає та затверджує напрями діяльності організації, щорічний бюджет і робочий план, ухвалює програмні документи (деталі у Статуті, розділ 5.4).

3 липня 2021 року відбудеться чергова Конференція членів (онлайн), на якій буде обрано 1 з членів/-кинь до складу Правління. Під час зустрічі кандидати зможуть представити власне бачення розвитку ТІ Україна та особистого внеску в поступ організації.

 

Для того, аби взяти участь у конкурсі, необхідно подати такі документи:

  • резюме (освіта, телефон, e-mail, населений пункт проживання, досвід професійної, громадської та політичної діяльності);
  • опис власного бачення розвитку ТІ Україна та особистого внеску в поступ організації на період 2021-2022 рр.

Членство в Правлінні надає можливість впливати на стратегічні цілі організації-лідера у боротьбі з корупцію в Україні – Transparency International Ukraine. Позиція є неоплачуваною і передбачає залученість десь у кілька годин на місяць.

Прохання надсилати документи на електронні адреси [email protected] та [email protected], в темі повідомлення вкажіть «Вибори Правління».

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: всі резюме та мотиваційні листи будуть оприлюднені на сайті ti-ukraine.org.

Дедлайн подачі: 18:00 29 червня 2021 року.