Компанія YouControl запрошує відвідати безкоштовний вебінар, необхідний кожному українському підприємцю — “Обшуки як новий виклик для бізнесу України”, який відбудеться 21 червня в режимі онлайн.
Засновники та партнери аналітичної системи не з газет знають, що таке обшуки, оскільки пройшли через них у березні цього року. Пройшли та довели безпідставність звинувачень. Саме тому спільно з юридичною фірмою Sayenko Kharenko було вирішено провести коротке навчання для українських бізнесменів, як правильно поводитись в тому випадку, коли до вас прийшли з обшуком.
Особливу користь від участі отримають власники середнього та великого бізнесу, керівники підприємств, корпоративні юристи та спеціалісти служби безпеки.
Вебінар буде поділено на чотири тематичні блоки:

  1. Алгоритм дій при обшуку в компанії. Що потрібно робити, щоб не стати фігурантом кримінальної справи і як діяти, якщо до вас вже прийшли.
  2. Інформаційна безпека компанії. Проти чого безсилі засоби захисту? Яким чином правильно та збалансовано вибудувати інформаційний захист вашої компанії.
  3. Антикризові комунікації. Як правильно комунікувати з громадськістю та ЗМІ під час та після обшуку; головні помилки та корисні поради.
  4. Союзники бізнесу. У чому посадовці перевищують свої повноваження та що може зробити офіс бізнес-омбудсмена для захисту вашої компанії.

Своїм досвідом поділяться провідні експерти: Сергій Погребной (партнер Sayenko Kharenko, голова правління АПКБУ), Сергій Смірнов (радник Sayenko Kharenko), Олександр Кульвановський (незалежний експерт в галузі IT та ІБ, консультант з вирішення проблем (troubleshooting) та виходу з конфліктів, сертифікований психотерапевт WAPP), Катерина Венжик (керівник проектів у компанії YouControl та екс-головний редактор Delo.ua), а також Ярослав Грегірчак (заступник бізнес-омбудсмена).
Якщо ви не хочете почути поганих новин про свій бізнес, про раптові обшуки, про успіхи конкурентів та зірвані угоди, не хочете бачити рейдерів та корпоративних шахраїв на порозі вашого кабінету — заздалегідь будуйте систему корпоративної безпеки. Компанії, які вчасно не звернули увагу на питання безпеки, фактично приречені на невдачу в нашому буремному, небезпечному та динамічному діловому середовищі”, — коментує Сергій Погребной.
Будьте на 100% впевнені у своїй правоті. Заздалегідь напрацюйте антикризовий план дій та сформулюйте ключові повідомлення. Будьте максимально публічними. Знайдіть союзників серед ваших партнерів та клієнтів. В жодному разі не використовуйте рекламні відділи ЗМІ”, — про це та багато іншого обіцяє розповісти Катерина Венжик.
Вебінар проводиться відбудеться за підтримки громадської організації “Асоціація професіоналів корпоративної безпеки України” (АПКБУ).
Участь для всіх безкоштовна, проте необхідна попередня реєстрація.
Деталі та реєстрація за посиланням: http://bit.ly/2sjLVnK