3 липня відбулась онлайн-конференція членів ТІ Україна, під час якої обрали нову членкиню Правління. Нею стала Олена Кіфенко.

Під час зустрічі кандидатка представила власне бачення розвитку ТІ Україна та особистого внеску в поступ організації. Члена організації мали змогу заздалегідь ознайомитися з CV та описами власного бачення розвитку організації від кандидаток у члени правління.

Олена Кіфенко раніше співпрацювала з ТІ Україна на посаді керівниці та менеджерки відділу, проєктної координаторки міжнародного відділу. Вона була свідком розвитку ТІ Україна від регіональної громадської організації – контактної групи Transparency International і росла професійно разом із нею. А до планування і початку тих ініціатив, що зараз становлять ядро організації, долучалася сама.

Олена має майже десятирічний досвід роботи з громадськістю та в антикорупційній сфері, що дає їй можливість бачити ширшу картину демократичних процесів та чинників, які на них впливають.

На думку Олени, Правління має потенціал до активнішої участі в житті організації, пропонуючи їй свій інтелектуальний ресурс та долучаючись до тих напрямів роботи, де це потрібно.

“ТІ Україна – організація із великим потенціалом, і я сподіваюся, мої знання громадського сектору, а також вміння аналізувати та мислити стратегічно будуть корисним доповненням до роботи її Правління”, — поділилась Олена Кіфенко.

Нагадаємо, 7 червня ТІ Україна оголосила конкурс з обрання однієї/-ого членкині/-а Правління. Двоє претенденток надіслали свої документи до участі в конкурсі.

Правління TІ Україна обирається Конференцією членів громадської організації. Термін повноважень нинішнього Правління сплине в кінці 2022 року. Згідно зі статутом Трансперенсі Інтернешнл Україна, Правління організації складається із п’яти осіб.

Правління розглядає та затверджує напрямки діяльності організації, щорічний бюджет та робочий план, ухвалює програмні документи. Повністю повноваження та обов’язки Правління ТІ Україна викладені у Статуті організації.