25 серпня Правління ТІ Україна обрало собі нову очільницю — Олену Кіфенко.

Олена має майже десятирічний досвід в антикорупції, з громадянським суспільством і міжнародними організаціями. Зокрема Олена Кіфенко раніше розвивала міжнародний напрям у ТІ Україна і стала не лише свідком, але й учасником розбудови організації — від регіональної до національної. З липня 2021 року Олена була членкинею Правління.

Серед повноважень Правління — обрання виконавчого директора, затвердження стратегічних напрямків діяльності організації, річного бюджету тощо. Його члени обираються на відкритому конкурсі Конференцією членів ТІ Україна. До складу Правління входить п’ять членів. Наступні вибори Правління мають відбутися у грудні 2022 року на Конференції членів організації.

Нагадаємо, раніше ексголова Правління Трансперенсі Інтернешнл Україна Андрій Вишневський склав свої повноваження, адже його було призначено заступником голови НАЗК Олександра Новікова.

 

ТІ Україна – акредитований представник глобального руху Transparency International, що комплексно підходить до розробки і впровадження змін задля зниження рівня корупції. 

ТІ Україна адмініструвала та передала державі системи ProZorro, ProZorro.Продажі, eHealth та ProZvit. Також як інноваційно-експертний центр організація впровадила Рейтинги прозорості та підзвітності міст і розбудовує спільноту DOZORRO та DOZORRO.Sale для контролю за публічними ресурсами.

 

Долучайтеся до наших соцмереж

Transparency International Ukraine: Facebook Instagram Telegram Twitter 

DOZORRO: Facebook Instagram Telegram 

Прозорі міста: Facebook 

 

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(207) "Олена має майже десятирічний досвід в антикорупції, з громадянським суспільством і міжнародними організаціями. " ["quote_author"]=> string(0) "" }

Олена має майже десятирічний досвід в антикорупції, з громадянським суспільством і міжнародними організаціями.