Конкурс на заміщення вакансії керівника департаменту комунікацій Трансперенсі Інтернешнл Україна завершився. Дирекція організації обрала переможцем Олесю Коваль.

Олеся Коваль відтепер керуватиме комунікаційним напрямком антикорупційної громадської організації Трансперенсі Інтернешнл Україна. Дирекція обрала її переможцем конкурсу, на який подалося 35 претендентів.

Раніше Олеся обіймала посаду менеджера з комунікацій ТІ Україна. В організації вона займалася проектами, що стосуються контролю та підтримки органів антикорупційної інфраструктури. До роботи в Трансперенсі Інтернешнл Україна працювала комунікаційником Ради громадського контролю НАБУ. Також має великий редакторський та журналістський досвід.

Попередній керівник департаменту, Олександр Аргат , вважає, що таке призначення посилить один з ключових напрямків діяльності організації:

“Олеся справжній профі, яка добре розуміється на антикорупційній тематиці та особливостях комунікацій громадської організації. Дуже приємно було працювати з Олесею і впевнений, що журналісти та інші колеги отримають в особі Олесі Коваль чудового партнера. А Трансперенсі Інтернешнл Україна тепер матиме сильного керівника ключового напрямку”.

Конктактувати з новим керівником комунікацій ТІ Україна можна за адресою [email protected], або за телефоном +38 093 808 82 78.

Трансперенсі Інтернешнл Україна – акредитований представник глобального руху Transparency International, що комплексно підходить до розробки і впровадження змін задля зниження рівня корупції. Transparency International – антикорупційна організація, заснована 1993 року в Берліні колишнім директором Світового банку Пітером Айґеном.