Осінь — пора можливостей.  Варто тільки знати, де і що шукати. З початку сезону Transparency International Ukraine пропонує низку цікавих вакансій та інші можливості для співпраці.

Юрист(ка)

Аналіз нових законопроєктів, тлумачення всіх подій у сфері боротьби з корупцією —  якщо ви читали слідкували за роботою ТІ Україна, то точно знаєте, наскільки фахово наша організація підходить до всіх питань у боротьбі з корупцією. І саме такий фахівець нам потрібен.

Чекаємо, що кандидат матиме вищу юридичну освіту та не менше 3 років досвіду роботи за юридичною спеціальністю. Мріємо про відмінні письмові та усні комунікаційні навички майбутнього колеги. Знаємо, що англійська в нього/неї буде не нижче upper-intermediate, а громадянська позиція проактивною!

Дедлайн — 31 жовтня.

HR-менеджер(ка)

Ми шукаємо людину, яка буде любити нашу команду (як і ми її), розвивати, знаходити нових колег та формувати ще потужніший HR-бренд ТІ Україна.

Основні вимоги: досвід роботи на аналогічній посаді не менше 1-го року, досвід закриття вакансій різного рівня, знання трудового законодавства, відмінні комунікативні навички та навички консультування тощо.

Дедлайн — 31 жовтня.

Координатор(ка) донорів

Робота в такій громадській організації, як ТІ Україна, дає можливість дізнатися більше не лише про суспільні процеси в рідній країні, а й про міжнародну взаємодію у боротьбі з світовими проблемами. І саме цим доведеться займатися координатору донорів.

Це саме для вас, якщо ви вмієте готувати грантові заявки, організовувати зустрічі з донорами, тримаєте на контролі події в світі та готові адвокувати пріоритети організації серед міжнародних партнерів.

Дедлайн 21 жовтня.

Громадські активісти для співпраці з DOZORRO

До співпраці запрошуються представники регіональних громадських організацій, які мають досвід контролю публічних закупівель та готові боротися за рівні правила гри! Що треба робити: систематично перевіряти закупівлі свого регіону в ProZorro та шукати там порушення закону, дискримінацію, розтрату коштів, бути готовим розбиратися в специфіці конкретної сфери —  будівництва, ремонту доріг, медицини тощо, а також щомісяця готувати 1 блог про порушення у сфері закупівель — як про зраду, так і перемогу. Зі свого боку ми пропонуємо консультаційна допомога щодо сфери публічних закупівель та матеріальну винагороду. Термін співпраці — 1 рік.

Дедлайн — 9 жовтня.

Стажер у відділ комунікацій

Якщо ж з перерахованих вище пропозицій ви не знайшли ту, яка підходить саме вам, пропонуємо вам пройти стажування у комунікаційному відділі ТІ Україна. Що на вас чекає? Копірайтинг, робота із соцмережами, медіамоніторинг, участь у написанні матеріалів/блогів/релізів, розшифровування інтерв’ю, підготовка публічних презентацій, участь в організації заходів і взаємодії зі ЗМІ. А ще —  робота в душевній команді справжніх асів комунікацій та дуже багато нових знань про антикорупційні процеси в Україні та світі! 

Про оновлення вакансій ТІ Україна дізнавайтеся за посиланням: https://ti-ukraine.org/vacancy/

А також на нашому каналі в Telegram: https://t.me/fightcorruptor

 

 

Не проґавте свою осінь можливостей!

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(187) "З початку сезону Transparency International Ukraine пропонує низку цікавих вакансій та інші можливості для співпраці." ["quote_author"]=> string(0) "" }

З початку сезону Transparency International Ukraine пропонує низку цікавих вакансій та інші можливості для співпраці.

Довідково

Трансперенсі Інтернешнл Україна – акредитований представник глобального руху Transparency International, що комплексно підходить до розробки і впровадження змін задля зниження рівня корупції. 

ТІ Україна адмініструвала та передала державі системи ProZorro, ProZorro.Продажі, eHealth та E-Data. Також наш інноваційно-експертний центр впровадив Рейтинг прозорості міст і розбудовує спільноту DOZORRO для контролю за публічними закупівлями.

Контакти для медіа: Олеся Коваль, [email protected], 093-808-82-78.