До передачі другої центральної бази даних (ЦБД) у державну власність ГО “Трансперенсі Інтернешнл Україна” здійснювала тимчасове адміністрування електронної торгової системи (ЕТС).

У період тимчасового адміністрування технічні розробки та підтримка системи відбувалися завдяки фінансовій допомозі донорів, міжнародних організацій і добровільних пожертв.

Утім після передачі другої частини ЦБД у державну власність є необхідність в ІТ-підтримці та розвитку ЕТС. Така підтримка дозволить значно підвищити якість роботи системи та їхній обмін даними у ній.

Тому ГО “Трансперенсі Інтернешнл Україна” звертається із проханням підтримати розвиток системи, зокрема за рахунок добровільних пожертв.

Такі пожертви є абсолютно добровільними і спрямовуються на розрахунковий рахунок ГО “Трансперенсі Інтернешнл Україна”, яка залишається надійним партнером ДП “Прозорро.Продажі”.

Реквізити для надання добровільних пожертв:
ГО “Трансперенсі Інтернешнл України”
ЄДРПОУ 23906275
р/р 26006210390063 в АТ “ПроКредит Банк”
МФО 320984

Ви можете взяти участь у фінансуванні проекту ProZorro.Продажі шляхом перерахування коштів через сайт ГО “Трансперенсі Інтернешнл Україна”.

Якщо у Вас з’являться будь-які питання та пропозиції, просимо звертатисядо менеджера програми інноваційних проектів Христини Зелінської – [email protected]

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(359) "Після передачі другої частини ЦБД у державну власність є необхідність в ІТ-підтримці та розвитку ЕТС. Така підтримка дозволить значно підвищити якість роботи системи та їхній обмін даними у ній." ["quote_author"]=> string(0) "" }

Після передачі другої частини ЦБД у державну власність є необхідність в ІТ-підтримці та розвитку ЕТС. Така підтримка дозволить значно підвищити якість роботи системи та їхній обмін даними у ній.