Ви можете помогти комплексно оцінити роботу НАЗК. 

Якщо ви є експертом у сфері або працюєте у громадській організації, державних установах, приватному підприємстві та раніше взаємодіяли з Національним агентством з питань запобігання корупції або хочете висловити свою думку щодо співпраці, розкажіть про цей досвід в анкеті. У межах аудиту комісія підготувала два окремих опитувальники: для представників неурядових організацій та органів державної влади

В анкеті варто описати результати діяльності Національного агентства, наслідки і вплив його роботи, оцінку потенціалу, виклики тощо. Анкету треба заповнити до 8 серпня 2022 і надіслати її на електронну пошту Комісії з проведення незалежної оцінки ефективності діяльності НАЗК: [email protected].

Аудит — це можливість всебічно проаналізувати роботу інституції та знайти шляхи для її удосконалення. Перевірку проводять досвідчені міжнародні експерти, що мінімізує ризики політичного чи іншого впливу на перебіг і результати. Аудит НАЗК потрібен для відстеження ефективності цієї інституції за 2020-2021 роки.

Нагадаємо, що у січні 2022 року Комісія з проведення незалежної оцінки ефективності діяльності НАЗК розпочала роботу. Через повномасштабний напад рф на Україну Аудит був тимчасово призупинений. У червні Комісія поновила незалежну перевірку Нацагентства.