Українське представництво міжнародної антикорупційної організації Transparency International в рамках національної кампанії «Я не даю» 15 грудня проводить воркшоп у Мелітополі «Правила ефективної комунікації: як зробити так, щоб вас почули?». Під час заходу учасники дізнаються більше про комунікаційну складову адвокаційних кампаній в регіонах, інструменти комунікації в громадсько-політичному середовищі, зокрема влади з громадою.

Цей воркшоп – чудова можливість отримати відповіді на питання, що вас цікавлять, від практиків з успішним досвідом проведення комунікаційних кампаній, які працюють не тільки в Києві.

Мета заходу – поширення успішного досвіду та інструментів комунікацій регіональної влади та активістів, розвиток громадянського суспільства та належного врядування, заохочення використання методів ефективної комунікації у подальших активностях.

Воркшоп складатиметься з трьох основних частин:

  • Адвокація: регіональний вимір. Як побудувати та провести успішну адвокаційну кампанію в регіонах?
  • Як побудувати ефективну комунікацію між владою та громадою?
  • Ідеальний текст: як писати цікаво для медіа (різні формати та структура)? Яким має бути успішний виступ?

Під час реєстрації ви матимете можливість зазначити в опитувальнику ваші потреби, і ми будемо намагатися вам допомогти.

Кількість учасників обмежена. До участі в заході запрошуються представники влади та місцевого самоврядування, громадські активісти, журналісти. Просимо тих, хто бажає взяти участь, зареєструватися і заповнити опитувальник до 11:00 14 грудня 2017 року за посиланням: https://goo.gl/t5wPYf

Захід відбудеться 15 грудня 2017 року з 10:00 до 15:30 у Палаці культури ім. Шевченка за адресою: м. Мелітополь, площа Перемоги, 4.

Участь у заході безкоштовна. Під час заходу учасники будуть забезпечені безкоштовними кава-брейками, роздатковими матеріалами та канцтоварами. На жаль, ми не маємо можливості відшкодувати проїзд до Мелітополя учасникам з інших міст. Про успішний відбір вас буде повідомлено організаторами додатково після реєстрації. З питаннями щодо заходу звертайтесь до експерта з аналізу політики ТІ Україна Олександра Калітенка, [email protected], 044 360 52 42.

Цей воркшоп виконується Transparency International Україна в рамках проекту Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст матеріалів воркшопу є винятково відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Подивитися драфт програми