Українське представництво міжнародної антикорупційної організації Transparency International в рамках програми Transparent Cities/Прозорі міста запрошує на презентацію Рейтингу прозорості інвестиційного сектору 100 найбільших міст України.

 

На заході ви дізнаєтесь яке місто зайняло перше місце у Рейтингу прозорості інвестиційного сектору 100 найбільших міст України та які міста опинилися серед аутсайдерів, яке місце займає у рейтингу Вінниця та які перспективи відкриває для міста позиція в рейтингу, а також чому підвищення прозорості в інвестиційній сфері може не тільки допомогти привабити бізнес в міста України, а й подолати корупцію.

 

Презентація відбудеться 27 вересня 2018 р. о 15.00 у місті Вінниця за адресою вул. Амосова, 7а (готель Добродій). Реєстрація обов’язкова за посиланням: https://goo.gl/forms/0641AEZw3HoZTbB92

 

Спікерами заходу виступлять:

  1. Тарас Случик, аналітик Рейтингу прозорості інвестиційного сектору 100 найбільших міст України, експерт Інституту Політичної Освіти
  2. Анатолій Котов, координатор проекту “Від прозорості в інвестиційному секторі до подолання корупційних ризиків”
  3. Віталій Погосян, директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради
  4. Алла Власюк, фінансовий директор промислової групи ViОil

 

Дослідження розроблялося та проводиться аналітиками та експертами Transparency International Україна спільно з бізнес-асоціаціями та іноземними інвесторами. Метою дослідження є підвищення рівня антикорупційної практики та прозорості на рівні міста в інвестиційній сфері.

 

Контактні особи:

Анатолій Котов, Координатор проекту, ел.адреса [email protected], м.т. 0973984638