Українське представництво міжнародної антикорупційної організації TransparencyInternational в рамках програми Transparent Cities/Прозорі міста розробили Рейтинг прозорості інвестиційного сектору 100 найбільших міст України метою якого є підвищення рівня антикорупційної практики та прозорості на рівні міста в інвестиційній сфері.

Наразі аналітиками та експертами Transparency International Україна спільно з бізнес-асоціаціями та іноземними інвесторами розроблено показники для вимірювання прозорості, наявних інструментів та можливостей в інвестиційному секторі в містах України та проведено дослідження в 100 найбільших містах України щодо відповідності цим критеріям.

Запрошуємо Вас взяти участь у презентації результатів вимірювання прозорості інвестиційного сектору 100 найбільших міст України, що відбудеться 19 вересня 2018 р. о 12.00 у місті Маріуполь за адресою: вул  Архітектора Нільсена, 60 (Halabuda).

На заході ви дізнаєтесь яке ж місто зайняло перше місце у Рейтингу прозорості інвестиційного сектору 100 найбільших міст України та які міста опинилися серед аутсайдерів, які перспективи відкриває для міста високі позиції в рейтингу та чому підвищення прозорості в інвестиційній сфері може не тільки допомогти привабити бізнес в міста України, а й подолати корупцію.

Реєстрація обов’язкова за посиланням: https://goo.gl/forms/I4VWDcX2qOiTTjhD3

 

Контактні особи:

Анатолій Котов, Координатор проекту, ел.адреса [email protected], м.т. 0973984638

Щиро сподіваємось побачити Вас серед гостей нашого заходу!

 

Проект «Прозорість та доброчесність публічного сектору» впроваджується спільно з UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.