Представники міськради Кам’янця-Подільського звернулися до українського відділення глобальної мережі Transparency International із проханням презентувати в місті рейтинг прозорості 100 міст України. Організація з радістю підтримує прагнення влади міста до прозорості й організовує презентацію рейтингу у Кам’янці-Подільському. Запрошуємо на захід представників влади, громадських активістів та журналістів, а також усіх зацікавлених у прозорості міста.

 

Захід відбудеться 5 лютого з 10:00 по 12:00 за адресою майдан Відродження, 1, 4 поверх

Команда аналітиків ТІ Україна спільно з Інститутом політичної освіти вибудувала рейтинг міст за 91 показником у 13 сферах, зокрема, бюджетуванні, землекористуванні, кадровій політиці, закупівлях, наявності онлайн-послуг та інших.

У рейтингу прозорості сотні найбільших міст України Кам’янець-Подільський продемонстрував не найкращі результати. Місто посіло 41 місце й отримало 32,38 балів зі 100 можливих й опинилося у групі міст, які марковано червоним кольором. У цих містах потрібно терміново вирішувати проблеми із підзвітністю та відкритістю.

За які сфери місто отримало найбільшу кількість балів? Наскільки Кам’янець-Подільський є прозорим у порівнянні з іншими обласними центрами? Чому аж три сфери відповідальності влади отримали менше одного балу, і як це виправити? Відповіді на ці питання ви отримаєте на нашому заході.

Рейтинг представлять:

  • Катерина Цибенко, керівниця напрямку Transparency International Україна «Прозорі міста»;
  • Говорова Людмила, завідувач загального відділу

Особливу увагу фахівці приділять шляхам поліпшення ситуації у сферах з найгіршими показниками і запропонують свою консультативну підтримку.

Для участі зареєструйтеся, будь ласка, за посиланням: https://goo.gl/forms/6BOwvsLNcjgK6Aju1

Проект «Розбудова прозорості в містах України» здійснюється за підтримки Фонду демократії ООН.

Контакт для медіа: Аліна Кобенко, менеджер з комунікацій напрямку «Прозорі міста» в Transparency International Україна

[email protected]

+38 0930648865

 

Transparency International Україна є представництвом глобальної антикорупційної мережі Transparency International, що працює більше як у 100 країнах світу. Місія ТІ Україна: знизити рівень корупції в Україні шляхом сприяння прозорості, підзвітності та доброчесності публічної влади і громадянського суспільства. Дізнатися більше www.ti-ukraine.org

Завантажити анонс