Як відомо, в квітні було зареєстроване ДП “Прозорро Продажі” й розпочався процес юридичного оформлення переведення центральної бази даних (ЦБД) у підпорядкування новоствореного держпідприємства. Таким чином успішно завершується пілотний етап проекту ProZorro.Продажі.

На період пілотного проекту адміністрування та розвиток ІТ-системи проекту відбувалося за рахунок донорських коштів. А з моменту переоформлення ЦБД на державне підприємство підтримка системи відбуватиметься за рахунок сплати комісії електронними майданчиками.

Втім, під час перехідного періоду, який триватиме близько 6 місяців, необхідно забезпечувати повноцінну ІТ-підтримку й розвиток системи. Тому керівництво проекту звертається до електронних майданчиків з проханнями підтримати систему під час переходу за рахунок добровільних внесків.

Такі  пожертви є абсолютно добровільними і спрямовуються на розрахунковий рахунок Transparency International Україна, яка залишається фактичним адміністратором системи до повного завершення перехідного періоду.

Реквізити для надання добровільних пожертв:

ГО “Трансперенсі Інтернешнл Україна”

ЄДРПОУ 23906275

р/р 26006210390063 в АТ “ПроКредит Банк”

МФО 320984

Також можна взяти участь у фінансувані проекту “ProZorro.Продажі” шляхом перерахування коштів через сайт Transparency International Україна.

Якщо у вас виникнуть будь-які питання та пропозиції, звертайтесь, будь ласка:

Директор програми інноваційних проектів Віктор Нестуля, [email protected]

 

Дякуємо всім за підтримку!