Саме завдяки потужним і всеохопним санкціям ми можемо створити необхідний і достатній тиск на російську “еліту” і наблизити економічну ізоляцію країни-окупанта. Впливові росіяни не розуміють української, тож повинні зрозуміти мову санкцій та неминучості покарання.

Ціль порталу: створити єдину вичерпну базу підсанкційних прихильників терору, відшукати їхні приховані активи по всьому світу та домогтися для них персональної відповідальності. Зведені дані про підсанкційних осіб будуть розміщені на спеціальному сайті «Війна&Санкції».

Нагадаємо, цивілізовані країни вже застосували персональні санкції на путіна та його найближче оточення. З кінця лютого під санкції в різних країнах через війну в Україні потрапило понад 1000 осіб, зокрема депутатів держдуми рф, які підтримали визнання ОРДЛО та вторгнення на територію України.

Але сотні та навіть тисячі російських чиновників, бізнесменів, суспільних та “культурних” діячів, які прямо підтримують війну або надають свою мовчазну згоду на агресію, все ще можуть користуватись власними активами, вільно пересуватись та уникати відповідальності. 

Поки вони спокійно можуть підтримувати і цей терор, і режим диктатора, і економіку рф. 

 

Як ви можете долучитись?

  1. Зайдіть на сайт https://sanctions.nazk.gov.ua/ та знайдіть перелік осіб, до яких поки що не застосовані санкції (внизу на головній).
  2. Оберіть особу, яка, на вашу думку, найбільше заслуговує на санкції.
  3. Поділіться профайлом у соцмережах (кнопки справа) із закликом до застосування санкцій. 

Чудово! Тепер ви допомогли рашисту наблизитися до санкцій.

Не знайшли у переліку особу\компанію, яка заслуговує на санкції? Напишіть на [email protected]

 

Підтримка війни і путіна має означати ізоляцію та банкрутство. Відповідальність має наздогнати усіх, хто був причетний до схвалення та фінансування війни з Україною. 

Українці мають стати лідерами у зборі, систематизації та тиску щодо цих персон. Це шанс  послабити росію та забезпечити фондування для подальшого відновлення України завдяки конфіскації російських активів. Попереду багато роботи!

 

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(192) "Впливові росіяни не розуміють української, тож повинні зрозуміти мову санкцій та неминучості покарання." ["quote_author"]=> string(0) "" }

Впливові росіяни не розуміють української, тож повинні зрозуміти мову санкцій та неминучості покарання.