Рік тому Незалежний антикорупційний комітет з питань оборони (НАКО) став незалежною громадською організацією. 

Три роки тому ТІ Україна стала співініціатором створення проєкту НАКО. Проєкт розвивався, досягав нових вершин і робив свій внесок у боротьбу з корупцією в Україні, займаючись проблемами сектору оборони і безпеки.

Рік тому проєкт набув потужності й перетворився на незалежну організацію. І ось зараз НАКО набув повної операційної незалежності, що передбачає скликання Конференції членів, яка визначить правління. Конференція має відбутися вже у лютому.

НАКО висловлює щиру подяку колишнім членам Комітету Драго Косу, Юлії Марушевській, Володимиру Огризку, Олегу Рибачуку, Джеймсу Вассерстрому, Мішелю Яковлєву, Тімоті Евансу та Севгіль Мусаєвій,  які зробили ключовий внесок у прогрес в розбудові доброчесності, прозорості й підзвітності в оборонному секторі України. 

Нагадаємо, що НАКО був створений Transparency International UK і Transparency International Ukraine у 2016, і зараз є незалежним партнером TI. Він працює над подоланням корупції у секторі оборони України, таким чином підвищуючи ефективність оборонних витрат та покращуючи житлові умови військовослужбовців.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(402) "Комітет наполегливо працював над становленням власної організації самоврядування з належно обраним правлінням. Зокрема, зараз організація готується до першої офіційної Конференції членів, яка має відбутися у лютому. " ["quote_author"]=> string(0) "" }

Комітет наполегливо працював над становленням власної організації самоврядування з належно обраним правлінням. Зокрема, зараз організація готується до першої офіційної Конференції членів, яка має відбутися у лютому.