Зараз тривають конкурси на очільників НАБУ та АРМА, а також обирають 8 прокурорів САП: на якому етапі кожен з них?

Конкурс САП у розпалі: на посади 8 прокурорів до САП подалося 308 кандидатів. На сайті ОГП вже опублікували завдання, тож тепер кандидати готуються до тестування. https://bit.ly/sap_konkurs

Конкурс НАБУ рухається: вчора комісія затвердила регламент, а також обрала голову комісії — Миколу Кучерявенка, першого проректора Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого, члена Науково-експертної ради при НАЗК; його заступницю — Карен Грінавей, ексстаршу спецагентку ФБР у відділі протидії міжнародній корупції і секретаря — Олексія Савчука, керуючого партнера адвокатського об’єднання “Ассирія”.

Конкурс АРМА в підвішеному стані: у четвер мало відбутися засідання комісії, проте кворум не зібрався. Раніше в комісії обрали голову, виключили одного із членів комісії (Зураба Адеішвілі, помічника генпрокурора) та внесли зміни до регламенту роботи. 

Сподіваємося, у кожному конкурсі вдасться обрати професійних та доброчесних керівників і працівників, які підвищуватимуть ефективність роботи кожного органу й антикор_інфраструктури загалом!

До речі, це не перші конкурси, за якими ми пильно стежимо й беремо участь у доборі кадрів. ТІ Україна з першого набору Ради громадського контролю при НАБУ відбирала детективів та інших працівників, перебуваючи в різних кадрових і дисциплінарній комісіях. 

Також ми підтримували державу і допомагали відбирати прокурорів САП багато років. А зараз наша юридична радниця Наталія Січевлюк в комісії з обрання 8 прокурорів. 

Свого часу представники організації залучалися і до відбору працівників АРМА та керівника НАЗК.

Наша організація активно працює у цьому напрямку, адже саме від кадрів зокрема напряму залежить ефективність та незалежність антикорупційної інфраструктури.

Робимо Україну сильнішою разом!

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(253) "Саме від кадрів зокрема напряму залежить ефективність та незалежність антикорупційної інфраструктури. Робимо Україну сильнішою разом!" ["quote_author"]=> string(0) "" }

Саме від кадрів зокрема напряму залежить ефективність та незалежність антикорупційної інфраструктури. Робимо Україну сильнішою разом!