Сьогодні, 22 листопада, близько 17:30 в Полтаві були жорстко побиті суддя-викривач корупції Лариса Гольник та її чоловік Ігор Гавриленко. На подружжя напали в центрі міста, коли вони йшли з Октябрського районного суду, де працює Лариса Гольник.  За словами постраждалих, напад скоїли два чоловіки в масках, які одразу почали бити їх трубами. В Ігора Гавриленка побиті ноги, Ларису Гольник забрала «швидка» з черепно-мозковою травмою та струсом мозку. Нападники втекли з місця події.

Ігор Гавриленко не сумнівається, що напад скоєно через активну протидію корупції судді Лариси Гольник. Нагадаємо, що в травні 2016 року вона оприлюднила відео, де мер Полтави Олександр Мамай намагався «домовитися» про закриття корупційного адмінпровадження проти нього. Крім цього, у вересні 2017 року НАЗК винесло припис голові Вищої ради правосуддя стосовно голови Октябрського районного суду Полтави який тиснув на Ларису Гольник.

ТІ Україна наголошує на неприпустимості розправи над викривачами корупції та вимагає оперативного розслідування злочину!