Вищий антикорупційний суд закрив справу щодо можливої брехні в декларації вічного міського голови Одеси Геннадія Труханова. Це ще один наслідок рішення Конституційного Суду від 27 жовтня.

Навесні тодішній керівник САП Назар Холодницький повідомив про підозру одеському меру. Ідеться про декларацію за 2017 рік.

Так, слідство встановило, що Труханов не вказав у декларації майно та доходи, що належали його дружині, зокрема, квартиру в Одесі, паркомісця, автомобіль, а також корпоративні права тощо. САП називало загальну вартість незадекларованого майна на рівні 16 млн гривень.

Нагадаємо, Труханова обвинувачують ще й у брехні в декларації за 2015-2016 роки. За даними прокурорів, завідомо недостовірні відомості стосовно майна та інших об’єктів декларування відрізняються від достовірних на понад 33 млн грн та 18 млн грн відповідно

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(118) "Труханова обвинувачують ще й у брехні в декларації за 2015-2016 роки." ["quote_author"]=> string(0) "" }

Труханова обвинувачують ще й у брехні в декларації за 2015-2016 роки.