Прийом документів на участь у конкурсі з обрання членів Правління Transparency International Ukraine завершився 29 червня. Дві кандидатки візьмуть участь у відборі, який відбудеться 3 липня 2021 року під час онлайн-конференції.

7 червня 2021 року представництво міжнародної антикорупційної мережі Transparency International Ukraine оголосило конкурс з обрання члена Правління. До завершення строку подачі документів — CV та персонального бачення розвитку організації — подалися 2 кандидатки. Нижче повний перелік:

  1. Олена Кіфенко — CV та опис власного бачення розвитку ТІ Україна.
  2. Марина Цапок — CV та опис власного бачення розвитку ТІ Україна.

Вже 3 липня 2021 року відбудеться чергова Конференція членів (онлайн), на якій буде обрано 1 з членкинь до складу Правління. Під час зустрічі кандидатки зможуть представити власне бачення розвитку ТІ Україна та особистого внеску в поступ організації.

Членство в Правлінні нашої організації надає можливість впливати на стратегічні цілі організації-лідера у боротьбі з корупцію в Україні – Transparency International Ukraine. Позиція є неоплачуваною і передбачає залученість десь у кілька годин на місяць.

Правління TІ  Україна обирається Конференцією членів громадської організації терміном на два роки, складається із п’яти осіб.

Правління розглядає та затверджує напрямки діяльності організації, щорічний бюджет та робочий план, ухвалює програмні документи. Повністю повноваження та обов’язки Правління ТІ Україна викладені у Статуті організації.