ТЕНДЕРНЕ ОГОЛОШЕННЯ

TRANSPARENCY INTERNATIONAL УКРАЇНА ОГОЛОШУЄ ЗАКУПІВЛЮ СТВОРЕННЯ НОВОЇ ВЕРСІЇ САЙТУ ОРГАНІЗАЦІЇ

ТЕРМІН НАДАННЯ ПОСЛУГ: 23/04/2018 – 25/06/2018.

Пропозиції нового дизайну необхідно продемонструвати до 14 травня  2018 року.  Тестову версію нового сайту – до 11 червня. Повноцінна робота нового сайту має розпочатися 25 червня 2018 року.

ОЧІКУВАНИЙ РЕЗУЛЬТАТ: Підписання контракту. Отримання послуг з розробки нового дизайну корпоративного порталу Transparency International Україна та запуску його робочої версії на домені ti-ukraine.org

ЕТАПИ ПРОВЕДЕННЯ ТЕНДЕРУ:

  1. Попередня кваліфікація

На цьому етапі учасники підтверджують свою відповідність технічним та кваліфікаційним вимогам (визначені нижче). Тендерний комітет ТІ Україна залишає за собою право вимагати додаткову інформацію та документи на її підтвердження, у разі, якщо відповідність окремим критеріям учасника буде вимагати уточнення.

  1. Редукціон

Після верифікації учасники, які відповідають технічним та кваліфікаційним вимогам, вони допускаються до наступного етапу – Редукціону.

ОБОВ’ЯЗКОВІ ТЕХНІЧНІ ТА КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ ДО ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ ТА ДОКУМЕНТИ, ЯКІ МАЄ НАДАТИ УЧАСНИК:

Обов’язкові технічні вимоги до предмету закупівлі наведені у Додатку  1 до оголошення про проведення закупівлі.

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до постачальника товарів або виконавця робіт та послуг Документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам та надаються учасниками у складі їхньої пропозиції
1. Наявність досвіду роботи (мінімум два роки) з надання послуг з розробки корпоративних веб-порталів Довідка про досвід компанії у довільній формі, яка ілюструє наявність відповідного досвіду роботи.
2. Референс-лист, що включає перелік корпоративних клієнтів з телефонами контактних осіб. Референс-лист, що включає перелік корпоративних клієнтів з телефонами контактних осіб та рекомендаціями (у разі наявності).
3. Інформація щодо дизайну розроблених веб-сайтів (дизайн порталів) за останні 2 роки:

–        технології які використовувались при створенні дизайну корпоративних веб-порталів;

–        підтверджене портфоліо з розробки дизайну корпоративних веб-порталів.

Перелік, кількість та якість розробленого дизайну корпоративних веб-порталів за останні 2 роки.Надати лінки на відповідні сайти, які були розроблені учасником.

 

4. Наявність у компанії:

–        веб-дизайнера;

–        програміста;

–        координатора проекту;

–        служби технічної підтримки.

Довідка у довільній формі про наявність в учасника фахівців, які будуть задіяні в розробці сайту. Обов’язково зазначити координатора з яким буде контактувати замовник. В довідці зазначити про можливість організації надання послуг з хостингу.
5. Документи учасника –        сканкопія Статуту (для юридичних осіб);

–        сканкопія виписки з ЄДР або аналогічний документ;

–        сканкопія документу, що підтверджує право на підписання договору (для юридичних осіб).

–        сканкопія документу, що підтверджує повноваження директора (для юридичних осіб).

6 Вартість наданих послуг Учасник має надати пропозицію за формою, визначеною Додатком 2 до оголошення про проведення закупівлі

 

Невідповідність тендерної пропозиції хоча б одній з технічних та кваліфікаційних вимог призводить до дискваліфікації такої тендерної пропозиції.

КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ ТЕНДЕРНИХ ПРОПОЗИЦІЙ, ЯКІ ВІДПОВІДАТИМУТЬ ОБОВ’ЯЗКОВИМ ТЕХНІЧНИМ ТА КВАЛІФІКАЦІЙНИМ ВИМОГАМ, ТА ЇХ ВАГОВІ КОЕФІЦІЄНТИ:

Критерій оцінки Ваговий коефіцієнт Документи, які підтверджують відповідність критерію
1. Вартість робіт 25 Тендерна пропозиція
2. Технології, що були використані при розробці дизайну веб-порталів за останні 2 роки, перелік та кількість створених веб-порталів. 20 Перелік, кількість та якість дизайну розроблених корпоративних веб-порталів та технології що були використані
3. Досвід, рекомендації. 5 Референс-лист, що включає перелік корпоративних клієнтів з телефонами контактних осіб та рекомендаціями (у разі наявності).

 

ПРАВИЛА ОФОРМЛЕННЯ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ УЧАСНИКА ТОРГІВ

  1. Учасники мають подавати пропозиції у електронному вигляді.
  2. Надані сканкопії документів мають бути розбірливими та якісними.
  3. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник.
  4. Строк дії тендерної пропозиції повинен становити не менше 30 днів з дати закінчення терміну надання пропозицій.
  5. У разі, якщо тендерна пропозиція надійшла після спливу кінцевого терміну приймання тендерних пропозицій, то така пропозиція не приймається до оцінки.
  6. До оцінки тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам даного оголошення.

ТЕНДЕРНІ ПРОПОЗИЦІЇ ПРИЙМАЮТЬСЯ В СИСТЕМІ RIALTO

https://zakupki.prom.ua/commercial/tenders/R-UA-2018-03-22-000016 

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ – 2 квітня 2018 року до 10:00

TI Україна залишає за собою право вимагати від учасників конкурсних торгів (тендеру) додаткові матеріали або інформацію, що підтверджують відповідність вимогам замовника.

Учасники конкурсних торгів погоджуються з тим, що TI Україна не повертає матеріали, які можуть бути додатково надані учасниками на вимогу замовника.

ПОРЯДОК ОПЛАТИ ПОСЛУГ ПЕРЕМОЖЦЮ ТЕНДЕРА

Оплата послуг здійснюється на умовах оплати по факту, після проведення робіт зі створення дизайну сайту ti-ukraine.org та запуску робочої версії сайту. Попередня оплата не передбачається.

ПОСАДОВА ОСОБА ЗАМОВНИКА, УПОВНОВАЖЕНА ЗДІЙСНЮВАТИ ЗВ’ЯЗОК З УЧАСНИКАМИ ТОРГІВ

Додаткову інформацію можна отримати:

Олександр Аргат, керівник департаменту комунікацій ТІ Україна

е-mail: [email protected]

+38 093 844 24 81

Додатки до оголошення про проведення закупівлі

Додаток 1

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ НА РОЗРОБКУ НОВОГО ДИЗАЙНУ ТА РОБОЧОЇ ВЕРСІЇ КОРПОРАТИВНОГО САЙТУ TI-UKRAINE.ORG

Цілі:

розробити новий дизайн корпоративного порталу Transparency International Україна та запустити його робочу версію на домені ti-ukraine.org.

Терміни виконання:

23/04/2018 – 25/06/2018.

Пропозиції нового дизайну необхідно продемонструвати до 14 травня  2018 року.  Тестову версію нового сайту – до 11 червня. Повноцінна робота нового сайту має розпочатися 25 червня 2018 року.

Бриф на створення сайту.

  1. Дизайн оновленого порталу має відповідати стандартбуку організації, загальній стилістиці інтернет-представництва глобальної мережі, бути мінімалістичним та сучасним. Можливості верстки окремих постів повинні бути широкими і дозволяти створювати публікації типу “лонгрід” (різні стилі абзаців, різні стилі цитат, різні стилі обтікання зображення). Дизайн має адаптуватися під екрани мобільних пристроїв всіх типів.
  2. Система керування вмістом порталу пріоритетно має зберегтися WordPress. Якщо розробник обґрунтує необхідність переходу на іншу CMS, то має передбачити можливість інтеграції всього попередньо створеного контенту порталу зі збереженням оригінальних посилань. Має бути забезпечена можливість зручної роботи з наповнення сайту контент-менеджером за допомогою мобільних пристроїв.
  3. Структура сайту має бути вцілому збережена. Однак, розробник має запропонувати шляхи оптимізації структурування контенту з метою привернення уваги до головних продуктів організації. Потік публікацій на головній сторінці має бути замінений на модуль типу “Новинна стрічка”. Має бути створений модуль типу “Слайдер”, в якому заголовок публікації буде накладатися на головне зображення публікації. Має бути створено окремий модуль типу “Блоги” (для розміщення експертних коментарів та колонок). Розділ “Дослідження” має бути виокремленим і привертати особливу увагу у вигляді модуля типу “Банер”. Розділ “Підтримати” повинен бути виокремленим у вигляді модуля типу “Банер”.
  4. Функції сайту: портал повинен мати функціонал двомовної версії для всіх сторінок. На порталі має бути реалізована функція “Пошук” ( в тому числі і в англійській версії). Має коректно працювати функція RSS, з можливістю підписувати на контент з різних розділів сайту.
  5. Підтримка сайту Виконавець погоджується надавати технічну підтримку веб-сайту протягом одного року з моменту офіційного запуску. Незначні проблеми повинні вирішуватися протягом двох днів. Критичні проблеми, такі як недоступність веб-сайту, повинні вирішуватися протягом дня.

 

Додаток 2

ТЕНДЕРНА ПРОПОЗИЦІЯ

Ознайомившись із оголошенням про проведення процедури конкурсних торгів на закупівлю послуг з  зі створення дизайну сайту ti-ukraine.org та робочої версії сайту ми, які нижче підписалися, пропонуємо нижчезазначені товари/послуги у відповідності до умов вищезазначеного оголошення про проведення процедури закупівлі  (далі – „Оголошення”). Пропозиції за даною закупівлею надані у Таблиці відповідності вимогам Оголошення та Таблиці оцінки пропозицій за кожним критерієм оцінки.

  1. ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ ПРО УЧАСНИКА

 

1. Найменування учасника:
2. Юридична адреса:
3. Фактична адреса:
4. Дата державної реєстрації:
5. ПІБ та посада керівника учасника
6. Номер телефону керівника:
7. Контактна особа:
8. Номер телефону контактної особи:
9. Електронна пошта контактної особи:
10. Адреса веб-сайту учасника (за наявності):
11. Банківські реквізити:
12. Якщо пропозиція подана агентом (посередником), вказати дійсного постачальника (найменування, адреса):

 

  1. ВАРТІСТЬ ПРОПОЗИЦІЇ

 

Вид запланованих робіт/послуг Вартість послуги, грн
1.
ПДВ (якщо має місце)
ВСЬОГО, грн (з ПДВ, якщо має місце)

 

Підписанням та поданням цієї тендерної пропозиції [назва учасника] зобов’язується у випадку акцепту цієї пропозиції TI Україна:

  • не вносити жодних змін до цієї пропозиції та дотримуватись умов цієї пропозиції протягом періоду дії пропозиції, який становить – 30 календарних днів з дати подачі пропозиції. Ця тендерна пропозиція може бути прийнята (акцептована) TI Україна в будь-який момент до завершення періоду її дії;
  • підписати договір поставки/надання послуг/робіт після акцепту цієї тендерної пропозиції;
  • надати вказані вище послуги у відповідності з умовами цієї тендерної пропозиції.

 

Підписанням та поданням цієї тендерної пропозиції учасник погоджується з наступним:

  • учасник ознайомлений з Оголошенням, яке опубліковано на веб-сайті TI Україна https://ti-ukraine.org/;
  • TI Україна не зобов’язана приймати найкращу за ціною пропозицію чи будь-яку із отриманих пропозицій. До моменту підписання договору про закупівлю TI Україна не несе жодних зобов’язань по відношенню до учасників закупівлі або потенційних учасників закупівлі;
  • TI Україна залишає за собою право скасувати закупівлю за потреби;

 

Цим ми підтверджуємо нашу юридичну, фінансову та іншу спроможність виконати умови даної тендерної пропозиції та Оголошення, укласти договір на закупівлю товарів/послуг та правдивість всіх відомостей зазначених у цій тендерній пропозиції.

 

Уповноважений підписати тендерну пропозицію для та від імені [назва юридичної особи/ФОП] згідно  [статуту або довіреності]:

 

 

 

__________________________                      _________________________                                        [Дата]

[ПІБ, посада]                                                [підпис]

 

[М.П.]