Антикорупційна громадська організація Тransparency International Україна публікує Річний звіт у якому вичерпно, прозоро та об’єктивно представляє свою діяльність за 2016 рік. У головному підсумковому документі репрезентовані принципи роботи українського відділення Тransparency International, описано трансформаційний період, який наразі проходить організація, окреслені основні напрямки роботи та досягнення за минулий рік.

У 2016 році команда ТІ Україна сфокусувалася на глибокому переосмисленні місії та візії організації, аби за безупинною роботою по різних напрямках не випускати з поля зору те, заради чого виконуються  щоденні завдання. Місія та візія ТІ Україна опубліковані на самому початку Річного звіту.

За вступними словами виконавчого директора Ярослава Юрчишина та голови правління глобальної мережі ТІ Хосе Уґаса, слідує стислий огляд досягнень організації. Також представлені основні напрямки антикорупційної роботи у форматі «проблема-дія-результат» із зазначенням донорів та партнерів, які допомагали ТІ Україна досягати поставлених цілей.

Окрім того, організація проаналізувала свою присутність у медіа у 2016 році, представила друковані видання за минулий рік.

Одним із найважливіших розділів Річного звіту є розділ «Фінанси». У ньому у вигляді інфографіки опубліковано скільки коштів і на які проекти отримала організація, а також показане зростання фінансових надходжень у порівнянні із минулими роками.

«Слово transparency у перекладі на українську означає «прозорість». Цим звітом ми демонструємо прозорість та відкритість, підтверджуючи ім’я організації. Ми переконані, що практика звітування перед суспільством сприятиме росту рівня довіри не тільки до ТІ Україна, а й до громадського сектору загалом», – зазначив Ярослав Юрчишин.

Запрошуємо усіх, хто небайдужий до питання протидії корупції, ознайомитися зі Річним звітом-2016 однієї з найпотужніших антикорупційних організації України. Публікуємо документ українською та англійською мовами.

Завантажити Річний звіт ТІ Україна 2016 українською

Download Annual report ТІ Ukraine 2016 in English