Transparency International Україна затвердила оновлений Регламент функціонування електронної системи охорони здоров’я eHealth в рамках реалізації пілотного проекту в частині забезпечення  автоматизації обліку надання медичних послуг.

 

Наприкінці 2016 року громадськість та бізнес об’єднались для розробки електронної системи охорони здоров’я з метою підтримки реформ Міністерства охорони здоров’я. Спільними зусиллями було створено центр координації – Проектний офіс eHealth на базі ГО Тransparency International Україна та БО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ». Разом з  розробниками медичних інформаційних систем, що долучились до роботи та підтримали проектний офіс, було розпочато розробку системи eHealth. Перші кроки розвитку системи спрямовані на підтримку реформи фінансування первинної ланки охорони здоров’я, яку планує впровадити команда МОЗ. Оскільки громадськість та бізнес підтримують програму реформ МОЗу, то спільними зусиллям буде запущено пілотний проект eHealth

 

З метою регулювання відносин учасників проекту, спільно було підготовлено регламент функціонування та співпраці в системі eHealth.

Ознайомитися з Регламентом можна за посиланням.