IACC — це найбільша подія у сфері, яка збирає посадовців, представників міжнародних організацій, експертів, громадянське суспільство, представників приватного сектору та багатьох інших у діалозі про те, як мінімізувати рівень корупції на місцях і перейняти ефективні практики.

Коли: 30 листопада — 5 грудня

Що чекає учасників:
– 6 днів конференції,
– понад 500 спікерів,
– більше 100 панельних дискусій та воркшопів (від діджиталізації антикорупційної боротьби і впливу COVID-19 на сферу до ролі молоді, блокчейну і питань навколо податків).

Одну з панелей буде модерувати Transparency International Ukraine. Її тема: Ефективні механізми управління активами, отриманими від корупції. Поговоримо про те, як управляти замороженими та конфіскованими активами, одержаними від злочинів. Окрім нас на панелі будуть ще такі спікери:
– Фатіма Канджі, Research and Policy Manager at International State Crime Initiative,
– Вацлав Пруса, Program Manager – Anti corruption and accountability department at CISLAC / Transparency International Nigeria,
– Людмила Сугак, керівниця міжнародного відділу в АРМА,
– Лоре Брійо, Senior Policy Officer – Anti-Money Laundering at Transparency International EU.
Реєстрація на панель: https://bit.ly/IACC_2020_TIU

Також керівниця відділу міжнародних зв’язків Анастасія Козловцева буде спікеркою на 3-х панелях з питань громадського моніторингу та адвокації прозорості у використанні публічних ресурсів, зокрема для боротьби з COVID-19. Зареєструватись на них можна тут:
https://bit.ly/IACC_TIU_1
https://bit.ly/IACC_TIU_2
https://bit.ly/IACC_TIU_3

Реєстрація на конференцію (безкоштовно): https://19thiacc.pathable.co
Радимо одразу після реєстрації бронювати обрані панелі на платформі, адже кількість учасників у воркшопах обмежена!

Глобальна тема конференції — Designing 2030: Truth, Trust & Transparency. Учасники почують експертів, які на місцях експериментують із новими практиками у боротьбі з корупцією. Разом ми проаналізуємо майбутнє, яке ми хочемо побачити у 2030 році, вивчимо виклики боротьби з корупцією в нинішньому політичному кліматі та встановимо зв’язок для об’єднання зусиль!

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(98) "Глобальна тема конференції — Designing 2030: Truth, Trust & Transparency" ["quote_author"]=> string(0) "" }

Глобальна тема конференції — Designing 2030: Truth, Trust & Transparency