12 листопада Виконавчий директор ТІ Україна Андрій Боровик виступить на панельній дискусії Civic Tech Summit 2020.

 

Civic Tech Summit 2020 — міжнародний онлайн-захід, присвячений громадянським технологіям, що трансформують світ та суспільство.

Подія об’єднає представників civic tech спільноти, щоб поговорити про синергію між громадянським суспільством, урядом та стартапами та проаналізувати можливості та проблеми.

Зокрема Виконавчий директор ТІ Україна — Андрій Боровик — поділиться досвідом співпраці громадського сектору та бізнесу і виступить на панельній дискусії “Why business needs Civic?”.

Основні питання панелі:

– Як пов’язаний бізнес та громадянське суспільство?
– Як діджиталізація впливає на інструменти бізнесу?
– Як корелюють основні показники бізнесу та розвиненого суспільства і не тільки?

Громадянське суспільство і технології рухають світ. Лише співпраця, взаємоповага і реальне, а не декларативне прагнення до кращого дозволяють робити нашу країну сучасною.

Критичне мислення, креативність та інновації мають вирішальне значення для бізнесу та погіршуються там, де громадянське суспільство обмежується. Корумпована політична та судова системи, а також значні перешкоди для реєстрації, функціонування та фінансування є шкідливими як для бізнесу, так і для громадянського суспільства.

Civic Tech Summit 2020 буде цікавий неурядовим організаціям, стартапам, урядовцям, міжнародним організаціям, інвестиційним фондам, медіа, що цікавлятьcя громадянськими технологіями України та країн Центральної та Східної Європи (Білорусь, Молдова, Грузія, Азербайджан, Вірменія).

Реєстрація тут: http://www.1991.center/registration.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(315) "Громадянське суспільство і технології рухають світ. Лише співпраця, взаємоповага і реальне, а не декларативне прагнення до кращого дозволяють робити нашу країну сучасною." ["quote_author"]=> string(0) "" }

Громадянське суспільство і технології рухають світ. Лише співпраця, взаємоповага і реальне, а не декларативне прагнення до кращого дозволяють робити нашу країну сучасною.