ТI Україна підтримує ProZorro.Продажі як майбутнього адміністратора електронних аукціонів з продажу майна банкрутів!

В Україні прийнято новий Кодекс з процедур банкрутства. Він передбачає, що продаж майна банкрутів має відбуватися через електронну торгову систему.

Раніше майно банкрутів продавалося за безцінь, а сама процедура продажу могла затягуватись на кілька років. Новий Кодекс змінює не тільки процедуру продажу, а ще визначає основні принципи, за якими цей продаж має відбуватись.

Це прозорість, загальнодоступність, недискримінація, гарантування доступу до інформації всім охочим.

На думку TI Україна, саме система ProZorro.Продажі найкраще відповідає цим принципам.

Директор програми інноваційних проектів Іван Лахтіонов зазначив: “Зараз дуже важливо, щоб Кабінет Міністрів України визначив спроможного адміністратора такої системи, бо від цього залежатиме успіх цієї реформи. Свою прозорість і ефективність система ProZorro.Продажі демонструвала неоднократно. Так, завдяки використанню цієї системи, організатори різних торгів змогли виручити за свої лоти понад 17 мільярдів гривень”.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(249) "Важливо, щоб Кабінет Міністрів України визначив спроможного адміністратора такої системи, бо від цього залежатиме успіх цієї реформи." ["quote_author"]=> string(0) "" }

Важливо, щоб Кабінет Міністрів України визначив спроможного адміністратора такої системи, бо від цього залежатиме успіх цієї реформи.

Довідково

Трансперенсі Інтернешнл Україна – акредитований представник глобального руху Transparency International, що комплексно підходить до розробки і впровадження змін задля зниження рівня корупції. 

ТІ Україна адмініструвала та передала державі системи ProZorro, ProZorro.Продажі, eHealth та E-Data. Також наш інноваційно-експертний центр впровадив Рейтинг прозорості міст і розбудовує спільноту DOZORRO для контролю за публічними закупівлями.

Контакти для медіа: Олеся Коваль, [email protected].